Dewan Pariwisata Afrika aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

WTN beda karo WTTC babagan Rebuilding Travel lan Mbukak maneh Pariwisata

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Dmytro Makarov

Ana alesan sing apik kenapa Juergen Steinmetz, pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) beda karo CEO Gloria Guevara saka Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC) babagan cara lan kapan cara mbukak maneh sektor lelungan kanthi aman. WTTC minangka perusahaan paling gedhe lan paling kuat ing industri kasebut. Fokus WTN yaiku perusahaan industri lelungan ukuran medium lan cilik ing saindenging jagad. Tujuan organisasi yaiku nggawe industri pariwisata lan pariwisata kanthi aman lan nguntungake.

Print Friendly, PDF & Email

Pemimpin sing mentas ditetepake Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) Nanging beda karo banding sing diumumake dening Gloria Guevara, Presiden & CEO Dewan Wisata lan Pariwisata Dunia (WTTC) kepiye tanggepan langsung bisa ditampilake nalika mbukak maneh industri pariwisata lan pariwisata. WTTC pengin mbukak lelungan lan pariwisata saiki, nalika WTN ujar: "Ngenteni!" Kalorone setuju karo keamanan, nanging ora setuju yen mandheg langsung karantina lan mbukak wates bisa ditindakake kanthi aman.

Wingi, Gloria Guevara ujar: "Sektor Perjalanan & Pariwisata Inggris ngupayakake slamet - gampang banget. Kanthi sektor kasebut ing negara sing ringkih, pangenalan karantina hotel dening pamrentah Inggris bisa meksa Travel & Pariwisata runtuh. ” 

WTTC uga negesake, sanajan pirang-pirang wulan karantina paksa pasca-lelungan, pancen ora ana bukti sing nuduhake yen iki bisa digunakake. 

"Malah tokoh pamrentah dhewe nuduhake karantina durung kabukten efektif nyuda panyebaran COVID-19. Panularan komunitas tetep menehi bebaya sing luwih gedhe tinimbang lelungan internasional, "ujare Guevara.

"WTTC yakin langkah-langkah sing diluncurake pamrentah minggu kepungkur - bukti tes COVID-19 pra-keberangkatan, disusul karo karantina singkat lan tes liyane yen perlu - bisa mungkasi virus ing trek lan isih ngidini kebebasan lelungan kanthi aman, ”Guevara ujar.

Artikel sing diterbitake dening eTurboNews wingi nyalahake WTTC dadi kepengin banget takon apa "Keamanan utawa bisnis kudu dadi prioritas pertama, menehi tanggepan saka juru wicoro WTTC, Jeff Pole, sing ujar:

"Kita ora bisa setuju karo sampeyan eTurboNews WTTC nggawe industri luwih penting tinimbang keamanan publik amarga iki nyalahake posisi lan pernyataan WTTC. Kita wis terus ujar manawa keamanan publik kudu dadi prioritas utama. Nanging kita ora percaya manawa ana konflik ing antarane keamanan umum lan mbukak wates internasional kanthi aman lan nerusake lelungan internasional.

"Larangan plancongan lan / utawa karantina kanggo penumpang sing sehat ora prelu ditindakake yen tes pra-keberangkatan efektif, nganggo masker rai wajib, lan protokol keamanan lan kebersihan sing kuat ditindakake. Implementasine vaksin kanthi cepet, utamane kanggo sing paling rentan, uga bakal mbantu nyuda pengaruh COVID-19 kanthi progresif. "

Juergen Steinmetz, pangadeg WTN, ujar: "Tes pra-kedatangan lan karantina wajib dadi norma kanggo sawetara tujuan plancongan lan pariwisata, kalebu omahku ing Hawaii. Wiwit negara saya ngidini turis bali tanggal 15 Oktober, ana akeh kasus lan kematian.

"Deleng langkah-langkah ketat sing ditindakake Seychelles sing ditindakake karo Israel, langkah kasebut ora bisa ditindakake. Asil pungkasan nggawe Republik Seychelles ing kahanan kesehatan sing gawat gandhengane karo COVID-19.

Seychelles saiki ngidini turis teka saka endi wae ing jagad kasebut kanthi vaksin COVID. "Iki bisa dadi cara sing bisa ditrima", ujare Steinmetz.

"Inggris ora kesepian. Umume pimpinan Uni Eropa ngerti bebaya kasebut lan nambah watesan. Langkah-langkah sing angel kaya kasebut ora bisa disirnakake dening kebutuhan jangka pendek kanggo industri Plancongan & Pariwisata lan menehi resiko ing populasi. Sanajan masalah bakal santai, Perjalanan & Pariwisata ora bakal ajaib kanthi sewengi. Keyakinan konsumen minangka kunci.

"Kanthi jinis virus anyar sing nyebar ing Inggris, Afrika Selatan, Brasil, lan saiki uga ing negara liya, kalebu Amerika Serikat kanthi 2 kasus sing nembe dideteksi saiki uga ing Hawaii, iki nggawe teori dening WTTC minangka eksperimen berisiko tinggi sing saiki ora bisa panghibur.

"Minangka nolak rekomendasi WTTC bisa uga jotosan jangka pendek tragis kanggo industri kita, kita kabeh bakal menang yen saben tujuan tetep ana nganti mayoritas wong divaksinasi. Mung vaksin sing bakal nggawa kapercayan maneh marang wong lan supaya aman lelungan. Ora ana sertifikat, ora cap, ora ana tingkat kebersihan, lan ora ana pariwara sing larang. ”

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jaringan Pariwisata Dunia, klompok diskusi dening anggota profesional Travel & Pariwisata ing 125 negara sing dikunjungi

www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.