aviation Breaking News Internasional Mexico Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Yucatan nganti AS: Tes COVID-19 sing cepet kanggo lelungan

Langkawi
yucatan menyang US

Inisiatif sing tujuane kanggo nggampangake transit penumpang AS sing pengin dolan menyang negara Yucatan utawa wis ana wis digawe kanggo para pelancong Flying saka Bandara Internasional Meridia menyang Amerika Serikat. Sawetara hotel uga bakal nawakake informasi turis babagan tes lan dhukungan liyane sing ana gandhengane karo COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

Sesuai karo langkah-langkah sing saiki ditindakake pemerintah AS ing rencana strategis kanggo nglawan COVID-19, pamrentah negara Yucatán, sing dipimpin dening Gubernur Mauricio Vila Dosal, wis siyap kanggo nggampangake transit penumpang sing saka Yucatan menyang AS karo instalasi ing Bandar Udara Internasional Mérida modul kanggo tes antigen cepet sing nyukupi sarat sing ditemtokake dening Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit.

Kanthi dhukungan saka Kementerian Pariwisata Pariwisata (Sefotur) lan Kementerian Kesehatan Yucatán (SSY), uga Grupo Asur lan koordinasi karo macem-macem maskapai penerbangan sing ngoperasikake penerbangan internasional, inisiatif iki ditindakake kanggo nyedhiyakake fasilitas kanggo kabeh wong wisatawan sing, sawise ngunjungi negara kita, ngrancang penerbangan kanthi tujuan akhir utawa titik transit ing AS, amarga bakal ngidini para lelungan ngalami tes antigen kanthi cepet kanggo ndeteksi Covid-19, saengga bisa ngetrapake syarat mlebu AS.

Tanggal 21 Januari, Presiden Joe Biden nandatangani perintah eksekutif sing diarani "Strategi Nasional kanggo Respon COVID-19 lan Persiapan Pandemi," sing negesake manawa kabeh wong sing pengin mlebu AS kudu nampilake tes negatif kanggo Covid-19, saliyane nggunakake topeng sing wajib, ing antarane langkah-langkah liyane. Info liyane bisa ditemokake ing: https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2021/01/21/executive-order-promoting-covid-19-safety-in-domestic-and-international-travel/

Modul iki ing Bandara Internasional Mérida minangka pilihan tambahan kanggo para plancong sing duwe tujuan pungkasan ing AS lan sing durung bisa nyoba tes sadurunge. Iki bakal dioperasikake karo laboratorium pribadi sing nyukupi persyaratan sing dituntut dening pejabat kesehatan kaloro negara kasebut lan bakal nyedhiyakake layanan wiwit tanggal 26 Januari, tanggal keputusan SKC wiwit berlaku.

Saliyane operasi modul iki, sawetara hotel bakal nawakake informasi lan layanan karo macem-macem laboratorium sing nyukupi sarat sing dibutuhake kanggo tes ing fasilitas, uga fasilitas liyane kanggo turis sing kabukten positif. Layanan kasebut beda-beda gumantung saka siji omah menyang liyane, lan para plancong kudu takon karo hotele.

Tes bakal kasedhiya ing bandara Mérida lan hotel lan laboratorium negara. Ana biaya kanggo wong-wong mau, kanggo dituku para pelancong. Penumpang kudu menehi tiket pesawat kanggo lelungan menyang AS

Pelancong kudu nyathet manawa syarat lelungan iku unik kanggo saben pamrentah lan kudu mriksa karo sumber resmi kanggo duwe informasi paling anyar.

Tumindak kasebut mbantu kita terus nggabungake Yucatán minangka patokan kanggo Praktik Sanitasi sing Apik lan pambangun gelembung sanitasi sing nyedhiyakake alternatif sing bisa dipercaya kanggo para wisatawan lan nglindhungi kesehatan Yucatecans.

Nganti saiki, Yucatán wis ngetrapake protokol Sertifikasi Sanitasi kanggo panyedhiya layanan pariwisata sajrone rantaman nilai, kanthi luwih saka 1,200 perusahaan, perusahaan lan panyedhiya sertifikasi kanthi standar biosafety sing padha, kalebu pandhuan, operator tur, agensi, operator, papan, restoran, hotel , terminal pelayaran, stasiun bis, bandara lan maskapai, lan liya-liyane.

Sertifikat Praktik Sanitasi sing Apik minangka salah sawijining program sing paling kuat, saengga Yucatán dadi negara nomer loro ing Meksiko kanggo entuk dukungan saka segel Plancongan Aman internasional sing dianugerahi Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.