24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United nggawe Hawaii luwih gampang lelungan kanthi tes COVID sing wis ditambahi, program pra-izin

United nggawe Hawaii luwih gampang lelungan kanthi tes COVID sing wis ditambahi, program pra-izin
United nggawe Hawaii luwih gampang lelungan kanthi tes COVID sing wis ditambahi, program pra-izin
ditulis dening Harry S. Johnson

Proses pra-izin anyar bakal ditindakake kanggo para pelanggan sing lelungan nganggo 110 penerbangan mingguan United menyang Hawaii

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 Februari, pelanggan United sing lelungan menyang Hawaii sing duwe tes COVID-19 negatif sing valid bisa nuduhake asil sadurunge mlebu kanggo ngirit wektu lan ngliwati garis skrining dokumen nalika teka. Proses pra-izin anyar bakal ditindakake kanggo para pelanggan sing lelungan nganggo 110 penerbangan mingguan United menyang Hawaii.

Inggris uga nggawe tes luwih gampang kanggo nyegah karantina 14 dina Hawaii kanthi nyedhiyakake tes COVID-19 sing disetujoni kanggo kabeh pelanggan sing lelungan menyang kepulauan, ing endi wae AS diwiwiti.

"Kita nggawe luwih gampang kanggo pelanggan sing lelungan menyang Hawaii supaya luwih akeh nglaras plancongan lan ora suwe ngenteni antrian," ujare Toby Enqvist, kepala pejabat pelanggan ing United. "Tes minangka kunci kanggo mbukak lelungan domestik lan internasional, mula kita bakal terus maju ngluncurake solusi sing gampang lan aman, supaya para pelanggan duwe apa sing dibutuhake nalika nindakake perjalanan sabanjure."

Kanggo miwiti program pra-izin, pelanggan bakal ndaftar ing program Plancongan Aman ing Hawaii lan ngrampungake kuesioner COVID-19 Hawaii sajrone 24 jam wiwit mangkat. Sabanjure, pelanggan bakal nggunakake situs web Safe Travels kanggo ngunggah asil tes negatif saka salah sawijining mitra uji coba dipercaya saka Hawaii sing kudu ditindakake sajrone 72 jam sawise budhal. Ing bandara, pelanggan bakal ndeleng anggota tim United ing gerbang kanggo penerbangan menyang Hawaii, ing endi dheweke bakal nampa gelang tangan yen dheweke entuk lulus skrining bandara ing Hawaii. Pelanggan sing wis dikepengini bakal bisa mbukak skrining tes ing Hawaii lan miwiti lelungan sanalika ndharat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.