2021 Kutha paling apik kanggo pemain golf ing Amerika

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
2021 Kutha paling apik kanggo pemain golf ing Amerika

Apa Kota Paling Apik kanggo Pemain Golf ing AS? Apa kutho sampeyan padha?

Print Friendly, PDF & Email

Ahli industri perjalanan mbandhingake 200 kutha paling gedhe ing AS kanggo nemokake sing paling apik kanggo para golf. Dheweke ngevaluasi wolung metrik utama, kalebu sawetara kursus, nomer toko khusus golf, presipitasi bulanan, lan suhu rata-rata.

Dadi kutha AS sing paling apik kanggo para duffer lan pro golf? Ing ngisor iki ana 10 kutha golf paling apik lan 10 paling ngisor, diikuti karo sawetara sorotan lan sorotan.

Kutha paling apik kanggo pemain golf ing Amerika

 
City
Scottsdale, AZ
Los Angeles, CA
New York, NY
Anaheim, CA
Las Vegas, NV
Phoenix, AZ
Mesa, AZ
Gilbert, AZ
San Diego, CA
Glendale, CA
Kutha Paling Ala kanggo Pemain Golf ing Amerika
 
City
Clarksville, TN
Columbus, GA
Montgomery, GA
Jackson, MS
Macon, GA
Metairie, LA
Huntsville, AL
Shreveport, LA
Springfield, MO
Seluler, AL

Sorotan lan Sorotan:

Sunny karo Peluang Birdies: Lima saka 10 Kutha paling apik kanggo Pemain Golf paling apik ing Arizona, lan udan iku arang banget. California pamer telu saka 10 kutha paling apik kanggo golf, sing loro kalebu ing ndhuwur limang. Iklim ora kabeh. New York City rangking nomer telu nomer telu, nanging ngetung skor iklim, nomer 178. Sing paling ala nomer loro ing 50 sing paling dhuwur, mung konco Yonkers, New York.

Drive for Show, Putt kanggo Adonan: Sanajan ing dina sing paling apik, sampeyan ora bisa ngayunke tongkat kasebut tanpa kursus, sawetara nyopir, utawa fasilitas latihan. Saka 20 kutha paling dhuwur sing ana ing dhaptar, mung siji sing rangking ing njaba 50 kanggo jumlah lapangan golf. Jumlah fasilitas praktik nggawe bedane uga ing dhaptar. Rentang nyopir njero ruangan lan ruangan minangka papan kanggo gelandang golf sing luwe. 

Olahraga Alat Dagang: Kajaba sampeyan Roy McAvoy, sampeyan kudu klub main golf. Lan bal. Lan sepatu. Lan kaos sikil ekstra yen sampeyan entuk bolongan. Kasedhiya toko golf tegese komunitas golf sing kuat kanggo ndhukung dheweke. Sanajan prevalensi blanja online, isih ora ana sing ngganteni papan sing bisa dites drive sadurunge tuku.

Sing paling apik ing kutha sing paling apik: Duwe acara PGA Tour ndadekake semangat golf ing kutha kasebut. Contone, enem saka 10 kutha paling apik kanggo para pemain golf dadi acara PGA Tour. Contone, TPC Scottsdale minangka omah acara sing paling populer lan paling asring dirawuhi, Waste Management Phoenix Open, lan Torrey Pines Golf Course ing San Diego minangka tuan rumah Terbuka Asuransi Petani lan Terbuka AS 2021.

Print Friendly, PDF & Email