News

Ethiopian Airlines negesake pesenan $ 767M saka Boeing

0a5
0a5
ditulis dening editor

Pembawa bendera Ethiopia terus investasi ing portofolio armada sing konfirmasi pesenan saka Boeing regane $ 767 yuta kanggo 10 Generasi Sabanjure 737-800s.

Print Friendly, PDF & Email

Pembawa bendera Ethiopia terus investasi ing portofolio armada sing konfirmasi pesenan saka Boeing regane $ 767 yuta kanggo 10 Generasi Sabanjure 737-800s.

"Boeing Next-Generation 737 wis kabukten dadi komponen armada kita sing bisa dipercaya lan nguntungake," ujare Kepala Eksekutif Penerbangan Ethiopian Airlines Ato Girma Wake ing rilis pers Boeing. "Boeing wis dadi mitra penting lan terkenal kanggo wong Etiopia wiwit pirang-pirang taun. Pesenan iki nguatake hubungan jero ing antarane rong perusahaan kasebut. "

Étiopia minangka maskapai penerbangan pertama Afrika sing duwé lan ngoperasikaké twinjet paling dawa, jembar lan paling gedhe ing saindenging jagad sing diarani "Triple Seven". Perusahaan kasebut uga dadi maskapai penerbangan pertama Afrika sing memesan 787 Dreamliner, miturut Boeing.

"Wiwit didegake ing Desember 1945, Ethiopian Airlines wis dadi operator Boeing khusus - saka penerbangan pertama [operator] nggunakake pesawat terbang sing didorong baling-baling DC-3 ing antarane Addis Ababa lan Kairo, nganti pesenan anyar kanggo jangka panjang 787 lan 777-200LR , lan terus saiki karo 737-800s, "Marlin Dailey, Wakil Presiden Penjualan Pesawat Udara Komersial Boeing ujar. "Ethiopian Airlines dadi salah sawijining maskapai penerbangan sing paling nguntungake ing wilayah kasebut lan salah sawijining mitra sing paling dihargai."

Iki paling anyar ing seri tuku anyar anyar dening Ethiopian Airlines. Elinga yen Airbus menang pesanan sing padha saka maskapai kasebut ing wulan November 2009 kanggo 12 pesawat jet komersial A350 sing bakal ana ing kesepakatan regane udakara $ 2.8 milyar kanthi rega dhaptar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.