24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Plancongan internasional Inggris ngadhepi masa depan sing surem sajrone wulan ngarep

Plancongan internasional Inggris ngadhepi masa depan sing surem sajrone wulan ngarep
Plancongan internasional Inggris ngadhepi masa depan sing surem sajrone wulan ngarep
ditulis dening Harry S. Johnson

Wedi karo sarat karantina minangka faktor utama sing ngalangi wong lelungan, banjur diwatesi larangan

Print Friendly, PDF & Email

Pamrentah Inggris ngumumake manawa turis njaba kudu nggawe deklarasi sing mbuktekake perjalanane kanggo tujuan penting.

Yen sukses, warga Inggris mlebu bakal diadhepi karantina hotel 10 dina nalika bali saka 22 negara kanthi risiko kalebu Afrika Selatan, Portugal lan negara-negara Amerika Selatan.

Ora ana tanggal pungkasan babagan watesan lelungan anyar lelungan metu lan mlebu, gelombang cepet lelungan metu kanggo Musim Panas 2021 ora bisa ditindakake. Wedi karo sarat karantina minangka faktor utama sing ngalangi wong lelungan, banjur diwatesi larangan. Ana kebutuhan sing kuat kanggo karantina nalika bali menyang Inggris saka tujuan kasebut, sing saiki dadi kendala kanggo Inggris.

UK Anyar Covid-19 survey nemokake yen ing wulan Desember, responden UK paling percaya manawa lelungan internasional wiwit Juni 2020. Operator kayata TUI, Jet2, lan easyJet ngumumake munggah pangkat ing pesenan preinan kanggo musim semi lan musim panas 2021, nanging kanthi watesan utama lelungan metu lan peluncuran karantina wajib, headwind utama bakal nyedhak.

Plancongan metu bakal luwih ditumpes amarga turis kudu nggawe deklarasi sing mbuktekake lelungane penting banget - kepinginan kanggo plancongan srengenge lan pantai sawise taun suwene penguncian pancen ora penting. Saiki wis jelas yen paruh pertama taun 2021 ora bakal menehi tandha wiwitan pulih perjalanan lan pandangan jangka pendek katon surem.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.