Breaking Jamaica News Caribbean budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Yayasan Sandals kerja sama karo Jabez House Feed A Family Food Drive

Pilih basa sampeyan
sandal 3
sandal sandhangan

Terusake Gordon "Butch" warisan katresnan Stewart, ing Yayasan Sandal wis terus maju lan menehi badai, pandemi, lan pandhuane. Sing dadi ketua yaiku Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandal lan Pantai Resorts, perusahaan sing didegake bapake.

Ing wulan kepungkur iki, anget musim liburan kanggo rumah tangga sing ringkih ing Barbados luwih istimewa sawise Yayasan Sandal gabung karo Jabez House Feed A Family Food Drive lan nggedhekake jangkauan lan pengaruh inisiatif kasebut.

Saliyane 22 kulawarga sing dipimpin wanita sing didhukung dening Jabez House, sponsor saka Sandals Foundation nduwe tambahan 20 kluwarga saka 2 amal terdaftar - Breaking Bread and The HURT (Help Us Reach Them) Inisiative - nampa paket perawatan sing kalebu barang-barang lan bahan panganan kanggo nambah panganan yuletide.

Patrice Gilpin, Manajer Hubungan Masyarakat ing Sandals Foundation, ujar manawa kemitraan menjangkau Jabez House minangka bagean saka upaya terus kanggo ndhukung kebutuhan kesejahteraan komunitas Karibia.

"Iki minangka taun sing luar biasa kanggo kulawarga ing wilayah kasebut. Wiwit wulan Maret, kita wis makarya karo macem-macem organisasi kanggo nyebarke luwih saka sewu paket perawatan kanggo mbantu wong nyukupi kebutuhan pokok, ”ujare Gilpin.

Natal, Gilpin nerusake, "yaiku wektu sing njaluk kita kabeh supaya luwih tliti ngubengi kita lan ndeleng kepiye kita bisa ndhukung liyane. Saben wong cilik bisa mbantu nggawa rasa seneng lan tresna marang wong-wong sing paling mbutuhake. ”

Shamelle Rice, Pendhiri lan Direktur ing Jabez House, ngucapake matur nuwun banget kanggo dhukungan terus saka Food Drive sing saiki ngrayakake taun kaping 3.

"Kita matur nuwun sanget kanggo kabeh mitra lan kulawarga sing terus-terusan teka kanggo tuku, ngemas, lan menehi sumbangan kanggo para wanita. Natal bisa dadi wektu sing tantangan banget taun kanggo akeh klien sing dilayani lan anak-anake. Nggawe prabédan kanggo mesthekake bisa eseman ing Dina Natal iku larang banget kanggo kita, "ujare Rice.

Ramel Sobrino, Manajer Umum Sandal Resorts sing dadi pamimpin tim sukarelawan, kalebu Manajer Resor Mr. Patrick Drake lan Manajer Hubungan Masyarakat Pak David Hinds sing nulungi ngemas lan nyiyapake bungkus kasebut, ujar manawa proyek layanan kasebut bakal entuk sambutan lega.

"Kita tugas minangka resor kanggo nindakake apa sing bisa kanggo ngabdi marang komunitas sing diarani omah. Kita bakal terus milih anggota tim dadi produsen pangowahan aktif lan para tamu ndhukung dhukungan. "

"Omah Jabez," ujare Sobrino, "dadi cahya sing sumunar ing para wanita sing didhukung lan ngerti manawa kulawarga sing entuk manfaat bakal duwe Natal sing apik yaiku hadiah sing cukup kanggo kita kabeh ing Sandal."

Yayasan Sandals wis dadi mitra Jabez House sing wis suwe, ngrewangi melu luwih saka 60 wanita liwat latihan keterampilan target lan kesempatan pemberdayaan ekonomi wiwit taun 2018.

Program pendhidhikan keterampilan terus-terusan nggawe klien Jabez House ing Ikat Rambut lan Tenun, Teknologi Kuku, Make-Up Artistry, Bisnis Dasar, lan liya-liyane.

Ing taun iki, Yayasan Sandal uga nyedhiyakake dhukungan kanggo program Dhukungan Konseling lan Life Coaching sing nyedhiyakake dhukungan kesehatan mental supaya luwih bisa ngatasi trauma pribadi lan tekanan psikologis sing terus saya parah amarga pandemi COVID-19.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.