Airlines aviation Warta Pamrentah Italia Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Uni Eropa menyang Transportasi Udara Italia: Mbantah Alitalia!

alitalia
alitalia

Sanajan Italia Air Transport seneng karo ide supaya merek Alitalia sing bisa dikenali, bisa uga kudu nolak akuisisi supaya bisa ngakses 3 milyar euro ing bantuan negara.

Print Friendly, PDF & Email

Para pekerja maskapai penerbangan Alitalia sing lawas, saiki ganti jeneng dadi ITA (Transportasi Udara Italia), arep njaga merek lawas kanthi alesan citra lan kesinambungan pemasaran ing jagad iki.

Antarane pitakon lan klarifikasi sing dijaluk Komisi UE saka pamrentah Conte liwat surat sing investigasi transisi ITA anyar lan Alitalia lawas, ana titik tartamtu babagan nasib merek maskapai penerbangan bersejarah kasebut.

Italia Air Transport, nyatane, bisa uga kudu nolak akuisisi merek Alitalia kanggo entuk akses menyang bantuan negara 3 milyar euro sing bakal nggawe newco sing dipimpin Francesco Caio lan Fabio Lazzerini.

Miturut L'Espresso periodik, ing UE huruf pentinge tema diskontinuitas ing antarane manajemen lawas lan anyar ditemtokake: tema sing nyakup kabeh aset, nanging khusus bakal takon babagan merek bersejarah - kanthi sejarah 75 taun - saka siji perusahaan menyang perusahaan liyane.

Miwiti operasi kanthi merek bersejarah bakal dadi tandha manawa Uni Eropa ora nandhani jarak sing jelas saka sejarah maskapai nasional.

Salajengipun, sangang kaca surat kasebut uga ngemot panjaluk babagan cara ngenali rute sing duwe bathi dening manajemen IT - utamane kanggo domestik manawa ana operator penerbangan sing kuat - lan kudu ngandelake tender sing transparan lan non -diskriminatif ing adol layanan dhasar lan perawatan, kalebu rilis slot sing ana ing bandara sing paling rame.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.