Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Berita Breaking Slovenia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

60% kapasitas internasional Slovenia menguap ambruk karo Adria Airways

60% kapasitas internasional Slovenia menguap ambruk karo Adria Airways
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Bangkrut saka Adria Airways, sing nyumbang 59.7% kapasitas kursi internasional kanggo Slovenia, tanggal 30 September, ngasilake koneksi penerbangan langsung ilang karo rong negara, kalebu Republik Ceko, Spanyol lan Swiss, kabeh pasar asal penting kanggo negara kasebut.

Pasar sumber utama liyane kayata Austria, Jerman lan Prancis uga bakal kena pengaruh, amarga Adria Airways nyumbang 99.6%, 87.3% lan 50.8% kapasitas kursi kanggo penerbangan saka negara kasebut.

Dhaptar lengkap negara, sing ana hubungane langsung karo Slovenia sajrone 12 wulan kepungkur lan saiki ilang, kalebu: Albania, Bosnia lan Herzegovina, Bulgaria, Kroasia, Siprus, Republik Ceko, Denmark, Mesir, Estonia, Georgia, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Italia, Yordania, Latvia, Makedonia, Norwegia, Romania, Spanyol, Swedia, Swiss lan Ukraina. Nanging, pengaruhe kurang dramatis tinimbang dhaptar sing diwenehake, amarga sawetara rute, kayata saka Estonia, Georgia lan Yunani sing musiman, lan liya-liyane, saka Siprus, Hongaria, Italia, Yordania, Latvia, Rumania lan Ukraina ora teratur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov