Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Moldova News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Turki Breaking News Maneka Warta Anggur & Roh

Pegasus Airlines Turki ngluncurake rute anyar menyang Chisinau, Moldova

Pegasus Airlines Turki ngluncurake rute anyar menyang Chisinau, Moldova
Pegasus Airlines Turki ngluncurake rute anyar menyang Chisinau, Moldova
ditulis dening Harry S. Johnson

Pegasus Airlines, maskapai penerbangan murah Turki, terus nambah jumlah penerbangan langsung saka Antalya, Turki kanthi ngluncurake penerbangan langsung anyar antara Antalya lan Ibu Kota Moldova, Chisinau. Penerbangan perdana saka Antalya menyang Chisinau bakal diwiwiti tanggal 23 April 2021. Penerbangan Antalya-Chisinau Pegasus 'mangkat jam 22:30 wektu lokal saka Bandara Antalya menyang Bandara Internasional Chisinau saben dina Senen, Rebo lan Jumuah; nalika penerbangan bakal mangkat saka Bandara Internasional Chisinau jam 03:15 wektu lokal menyang Bandara Antalya saben dina Selasa, Kamis lan Setu.

Pegasus uga bakal nyambung tamu sing mabur saka Chisinau liwat Antalya menyang Adana, Ankara, Istanbul Sabiha Gokcen, Kayseri lan Trabzon ing Turki; lan Amsterdam, Berlin, Beirut, Stockholm, Düsseldorf, Siprus Lor-Ercan, Jenewa, London-Stansted, Stuttgart lan Tel Aviv ing jaringan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.