Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar

WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar
WTM Amerika Latin ngumumake tanggal anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

WTM Amerika Latin bakal ditindakake wiwit tanggal 3 nganti 5 Agustus 2021 ing Expo Center Norte, ing São Paulo

Print Friendly, PDF & Email

Simon Mayle, Direktur Pameran anyar ing WTM Latin America, wis ngumumake kabar kaping pisanan babagan acara kasebut. Acara sing bakal ditindakake ing wulan Juni saiki bakal dianakake tanggal 3 nganti 5 Agustus 2021 ing Expo Center Norte ing São Paulo. Keputusan kanggo nundha acara njupuk skenario saiki pandemi lan jadwal vaksinasi global.

Miturut Mayle, ngganti tanggal bakal ngidini para pengunjung ngrasakake pengalaman sing luwih apik lan tentrem atine.

"Daya tarik acara sing dipromosekake dening Reed Exhibitions yaiku komitmene kanggo safety lan kualitas. Nindakake kabeh protokol sing wis ditemtokake, kita wis kerja keras kanggo promosi WTM Amerika Latin kanthi cara sing aman, lan kanthi keunggulan sing dhuwur, "jarene.

Kanthi program vaksinasi diluncurake ing saindenging jagad, prospek industri pariwisata bakal wiwit panas lan wiwit pindhah maneh.

Ngganti tanggal acara bakal ngidini para peserta pameran luwih nyetel produk anyar sing bakal diluncurake kanggo postingan anyar-Covid-19 wong lelungan.

Pangowahan kasebut uga bakal mbantu para pengunjung lan pelanggan ngrancang partisipasi kanthi luwih efektif sajrone pertunjukan telung dina kasebut.

WTM Amerika Latin minangka acara B2B utama kanggo industri lelungan ing Amerika Latin lan narik kawigaten para profesional pariwisata ing saindenging jagad. Sajrone pertunjukan telung dina, acara kasebut ngasilake jutaan bisnis lan ngirim konten berkualitas sing nyritakake tren sektor kasebut lan transformasi sing dialami.

"Kita yakin lan terus ngupayakake WTM Amerika Latin dadi pertunjukan kanggo ngrayakake, ngatasi lan ngasilake bisnis sing apik, kanggo menehi kontribusi kanggo rekonstruksi lan pembangunan industri pariwisata. Kita optimis babagan tanggal anyar lan ngawasi skenario global kanthi tliti ", ateges Mayle.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.