Asosiasi Warta Editorial Mesir Breaking News Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Turis sing paling larang ing Mesir yaiku wong Jerman lan pengunjung Spanyol

Pendapatan pariwisata Mesir mundhak 28.2% sajrone FY pungkasan: CBE
pariwisata 1
ditulis dening eTN Ngatur Editor
Pendapatan sektor pariwisata Mesir mundhak dadi 28.2% sajrone taun fiskal pungkasan dadi bathi $ 12.570bn dibandhingake $ 9.804 milyar taun kepungkur. Dilaporake ing laporan Bank Sentral Mesir.

Alesan sing nyebabake kenaikan iki yaiku stabilitas kahanan politik lan keamanan sing luwih apik ing Mesir.

Setuju karo Sultan, Hehsam El-Damery, presiden Otoritas Promosi Pariwisata sing pensiun, ujar manawa Mesir lagi nyekseni paningkatan bathi wiwit taun 2017.

Flotasi pound sacara positif mengaruhi sektor pariwisata, amarga nyuda biaya sakabehe uga biaya paket kanggo hotel lan lelungan ing Mesir, dibandhingake karo tarif pasar global. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.