24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Keslametan Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

South Carolina ndeteksi kasus AS pisanan sing ana gandhengane karo varian sing pisanan dideteksi ing Afrika Selatan

South Carolina ndeteksi kasus AS pisanan sing ana gandhengane karo varian sing pisanan dideteksi ing Afrika Selatan
South Carolina ndeteksi kasus AS pisanan sing ana gandhengane karo varian sing pisanan dideteksi ing Afrika Selatan
ditulis dening Harry S. Johnson

Ing tanggal 26 Januari, kabeh penumpang udara sing mabur menyang Amerika Serikat kudu nyediakake asil tes negatif utawa dokumentasi pemulihan menyang maskapai kasebut sadurunge pesawat menyang AS

Print Friendly, PDF & Email

CDC ngerti manawa kasus dokumentasi AS pertama varian B 1.351 SARS-CoV-2, sing pisanan dideteksi ing Afrika Selatan, wis diidentifikasi ing South Carolina.

CDC minangka upaya awal kanggo ngerti varian iki lan bakal terus menehi update nalika sinau luwih lengkap. Ing wektu iki, kita ora duwe bukti yen infeksi dening varian iki nyebabake penyakit sing luwih parah. Kaya varian Inggris lan Brasil, data awal nuduhake varian iki bisa nyebar kanthi luwih gampang lan luwih cepet tinimbang varian liyane.

CDC bakal terus komunikasi karo mitra internasional, negara bagian, lan lokal kanggo ngawasi anane lan pengaruh varian ing Amerika Serikat lan ing saindenging jagad. Varian ngawasi sebabe CDC nambah Surveillans Saring Nasional SARS-CoV-2 (NS3). Kita terus makarya karo laboratorium referensi nasional, departemen kesehatan negara, lan peneliti saka saindhenging negara kanggo nglumpukake data urut-urutan lan nambah panggunaan data urutan genomik kanggo nanggepi pandemi iki.

CDC nyaranake supaya wong ora lelungan ing wektu iki. Nanging, kanggo sing kudu lelungan, ana langkah-langkah tambahan kanggo nambah keamanan; apamaneh varian COVID-19 nyebar ing saindenging jagad. Ing tanggal 26 Januari, kabeh penumpang udara sing mabur menyang Amerika Serikat kudu menehi asil tes negatif utawa dokumentasi pemulihan menyang maskapai kasebut sadurunge mlebu pesawat menyang AS. Iki minangka salah sawijining aspek tanggapan ilmiah sing komprehensif kanggo nyuda panyebaran Covid-19 liwat lelungan lan ing Amerika Serikat.

Rekomendasi CDC kanggo nyuda panyebaran — nyandhang topeng, paling ora adoh saka 6 kaki, ora kena rame, ventilasi ruangan njero ruangan, lan ngumbah tangan asring uga nyegah panyebaran varian iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.