24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Car Rental News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

SIXT ngluwihi dewan manajemen kanggo nyakup divisi Van lan Truk anyar

SIXT ngluwihi dewan manajemen kanggo nyakup divisi Van lan Truk anyar
SIXT ngluwihi dewan manajemen kanggo nyakup divisi Van lan Truk anyar
ditulis dening Harry S. Johnson

SIXT nyedhiyakake pertumbuhan maneh lan fokus ing potensial pasar sing signifikan ing bisnis sewa kendaraan komersial lan truk

Print Friendly, PDF & Email

Ing tanggal 1 Januari 2021, dewan manajemen Sixt SE ditambah karo divisi Van & Truk lan ahli internasionalisasi anyar Daniel Marasch sing njupuk jabatan kasebut ing dewan manajemen. SIXT saengga ngrampungake pentinge sektor produk Van & Truk lan nggunakake potensial anyar minangka bagean saka strategi pertumbuhan internasional.

Penyedia mobilitas global ngramal manawa pasar sewa kendaraan komersial lan truk ing AS lan Eropa mung regane luwih saka 10 milyar dolar AS. Kanthi nggawe divisi manajemen anyar, SIXT lagi nyandhang tuwuh maneh. Ngoptimalake sinergi karo bisnis sewa mobil, perusahaan kasebut nyedhiyakake cara kanggo tuwuh substansial lan duwe bathi ing divisi manajemen anyar iki.

Ahli sing duwe pengalaman lan efisien, Daniel Marasch wis ditunjuk dadi dewan manajemen. Minangka mantan anggota dewan perusahaan dagang Lidl, dheweke nggawa keahlian ekstensif babagan ekspansi internasional lan nyiyapake logistik lan rantai pasokan berkelanjutan.

Nalika umure mung 25, Marasch ditunjuk dadi manajer penjualan Lidl Irlandia, munggah tangga karir dadi CEO Lidl Italia lan CEO Lidl Jerman. Mengko, minangka anggota dewan Negara-negara Internasional Lidl, dheweke tanggung jawab banget kanggo pangembangan pasar manca sing penting kanthi strategis.

Erich Sixt, ketua dewan, Sixt SE: "Minangka salah sawijining panyedhiya mobilitas sing paling sukses ing saindenging jagad, kita ngarahake dadi pemain utama ing bisnis sewa Van & Truk Eropa ing jangka panjang, nalika nyakup pangsa pasar sing relevan ing USA ing jangka menengah. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Daniel Marasch lan bebarengan bakal nindakake upaya kanggo nggayuh tujuan iki. Kanthi nggawe divisi manajemen Van & Truk, SIXT nggawe ruang lingkup wirausaha sing dibutuhake kanggo fokus ing ekspansi global divisi - kanthi dhasar sing padha karo sektor mobilitas sing sukses. SIXT uga nanggepi pentinge sektor produk Van & Truk, sing kabukten tetep stabil lan laris ing portofolio mobilitas, utamane nalika krisis Covid-19. ”

Pasar sewa Van & Truk njanjeni potensial tuwuh gedhe

Ing taun-taun pungkasan, SIXT nyathet tuwuhing sing stabil, duwe bathi ing sektor Van & Truk, lan ing jagad sing nganggo basa Jerman, dheweke wis dadi salah sawijining perusahaan penyewa utama kanggo van lan truk kanthi 7.5 ton. SIXT ngenali potensial gedhe ing sektor iki ing taun-taun mbesuk, lan yen entuk bisnis online sing berkembang pesat, ngarepake kenaikan permintaan kendaraan komersial kanggo terus nggawa paket. SIXT nawakake kendaraan pelanggan logistik kanggo tujuan iki kanthi fleksibilitas. Gumantung saka periode panggunaan, macem-macem pilihan merek bisa dipekerjakake kanthi fleksibel kanthi ora dingerteni saka luwih saka 800 stasiun Van & Truk ing saindenging jagad.

Kajaba iku, SIXT yakuwi nambah pengalaman pelanggan kanthi digital kanthi digital babagan bisnis sewa Van & Truk. Kanthi ONE platform mobilitas lan konektivitas kendharaan pinter liwat telematika, SIXT ndhisiki kurva lan nawakake prasarana sing cocog supaya para pelanggan bisa nggunakake digital kanthi digital kanthi nyewakake lan nggunakake van lan truk mbesuk.

Konstantin Sixt, Chief Sales Officer, Sixt SE: “Ing taun-taun pungkasan, sektor produk Van & Truk wis dadi juara rahasia portofolio produk kita. Kita ngenali potensial dodolan gedhe ing wilayah iki - ing Jerman, lan liyane ing pasar internasional. Kanthi digitalisasi sewa, kita target kanggo nambah pengalaman pangguna kanggo para pelanggan kanthi signifikan. Kaya sing kita ngerteni, platform mobilitas ONE kita, proses digitalisasi lan tekad kita kanggo tuwuh minangka prasyarat sing cocog kanggo milih pangsa pasar sing relevan. "

Daniel Marasch, anggota dewan anyar Van & Truk Sixt SE, ujar: "SIXT duwe visi lan tekad dadi pemain internasional utama ing pasar sewaan Van & Truk sing isih fragmentasi saiki. Aku bakal nggunakake kabeh pengalaman babagan rantai logistik internasional, ekspansi internasional kanthi skala lengkap lan kepemimpinan tim sing fokus kanggo sukses kanggo nggayuh cita-cita iki. Dinamisme wirausaha SIXT lan bakal tuwuh dadi insentif kanggo kula. Van & Truk bakal dadi pendhukung jangka panjang kanggo perusahaan kita. ”


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.