News

Hilton Worldwide mbukak luwih akeh properti sajrone 2 taun kepungkur tinimbang periode liyane ing sejarah

Pilih basa sampeyan
r335676_1520706
r335676_1520706
ditulis dening editor

Ing taun 2009, sanajan ana tantangan utama kanggo industri perhotelan umume, Hilton Worldwide nambahake 302 hotel anyar lan luwih saka 45,000 kamar kanthi jumlah total sing saiki luwih saka 3,500 hotel lan 585,000

Print Friendly, PDF & Email

Ing taun 2009, sanajan ana tantangan utama kanggo industri perhotelan umume, Hilton Worldwide nambahake 302 hotel anyar lan luwih saka 45,000 kamar kanthi jumlah total sing saiki luwih saka 3,500 hotel lan 585,000 kamar. Ing taun 2008, Hilton Worldwide mbukak 327 properti. Mbangun ing taun rekaman perusahaan duwe babagan pembangunan ing taun 2008, taun paling apik sabanjure ing sejarah perusahaan 91 taun yaiku 2009.

Kanggo taun kaping papat berturut-turut, Hilton Worldwide mbukak luwih akeh kamar tamu ing AS tinimbang perusahaan liyane. Kajaba iku, pipa Hilton Worldwide kalebu luwih saka 900 hotel kanthi luwih saka 129,000 kamar sing bakal dibukak.

Antarane akeh sorotan liyane ing taun 2009, Hilton Worldwide uga:

- Tandatangani utawa disetujoni 281 tawaran hotel kanthi luwih saka 46,000 kamar.

- Dipindhah ing posisi kaping pisanan ing babagan ruang terbuka lan operasi ing AS.

- Kesempatan maksimal sacara global, kanthi 37 persen pipa kamar sing saiki ana ing sanjabane AS, dibandhingake 15 persen mung rong taun kepungkur. Kajaba iku, ing taun 2009, 50 persen pambangunan kamar diwiwiti ing sanjabane AS mungsuh 17 persen rong taun kepungkur.

- Nambah peringkat pangsa pasar lan peringkat kepuasan pelanggan ing saben sepuluh merek.

- Ngembangake portofolio mewah luwih saka 100 persen ing AS lan meh 50 persen ing njaba AS.

- Meluncurake tingkat tengah, merek jangka panjang, Home2 Suites by Hilton, lan nyetujoni 53 hotel kanggo pembangunan, uga ngrusak properti pertama ing AS.

- Dadi siji-sijine perusahaan hotel sing duwe pirang-pirang pemenang merek ing "JD Power's 2009 North America Hotel Review Kepuasan Tamu." Kedutaan Besar paling dhuwur ing kepuasan tamu ing antarane rantai kelas atas kanggo kaping enem, lan Hilton Garden Inn paling dhuwur ing marem tamu ing antarane rantai layanan lengkap kanggo kaping pitu.

– Received the Readers Choice “Best in Business Travel” and “Best Hotel Web Site” www.Hilton.com by Business Traveler magazine for its Hilton brand. Hilton also received many other accolades including the “Best Hotel for Meetings” and “Best Hotel for Business Services” by Executive Travel Leading Edge Awards.

- Dihormati karo majalah Pengusaha nalika merek Hampton dipilih dadi bisnis waralaba paling apik nomer papat ing AS ing dhaptar Francaise 500.

- Nggawe jeneng anyar lan logo perusahaan sing luwih nggambarake perusahaan global saiki lan bakal terus mbesuk.

"Sanajan ana tantangan serius sing nyebabake lingkungan makroekonomi, taun kepungkur minangka taun pinunjul kanggo perusahaan kita kanthi akeh cara sing penting," ujare Christopher J. Nassetta, presiden lan kepala pejabat eksekutif, Hilton Worldwide. "Nalika pasar global terus saya apik, aku yakin yen Hilton Worldwide luwih posisi luwih apik tinimbang sadurunge kanggo nggayuh misi dadi perusahaan perhotelan global sing paling utama - para tamu, anggota tim, lan sing duwe pilihan kaping pisanan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.