Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Georgia Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines kanggo nerusake penerbangan Tbilisi

Ukraina International Airlines kanggo nerusake penerbangan Tbilisi
Ukraina International Airlines kanggo nerusake penerbangan Tbilisi
ditulis dening Harry S. Johnson

Ukraina International Airlines (UIA) arep nerusake penerbangan menyang Tbilisi wiwit tanggal 31 Januari 2021. Wiwiti maneh ora mung bakal nerusake penerbangan langsung antarane ibukota Ukraina lan Georgia, nanging uga bakal nyedhiyakake lalu lintas operator internasional kanthi koneksi tambahan sing gampang ing Kyiv.

Sawise ngilangi larangan perjalanan udara kanthi resmi dening panguwasa Georgia, Ukraina International Airlines penerbangan bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu: dina Jumuah lan Minggu, kanthi penerbangan bali menyang Kyiv, dina Setu lan Senen.

Ing mbesuk, wiwit tanggal 1 Maret 2021, UIA ngarep-arep bakal nambah jumlah frekuensi ing arah iki dadi 4 penerbangan saben minggu.

UIA saiki nyedhiyakake koneksi sing cocog karo kutha-kutha paling gedhe ing Eropa lan Timur Tengah (Paris, Amsterdam, London, Milan, Munich, Prague, Istanbul, Dubai, Tel Aviv) lan nyedhiyakake penerbangan internasional ing pangkalan Bandara Internasional Boryspil. karo wilayah Ukraina (Odessa, Kharkiv, Lviv, Dnipro, Kherson, Zaporizhia).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.