Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ USA Breaking News Maneka Warta

Wyndham Hotels & Resorts milih papan sing paling apik kanggo kerja sama LGBTQ Equality

Wyndham Hotels & Resorts milih papan sing paling apik kanggo kerja sama LGBTQ Equality
Wyndham Hotels & Resorts milih papan sing paling apik kanggo kerja sama LGBTQ Equality
ditulis dening Harry S. Johnson

Kampanye Hak Asasi Manungsa nggunakake kritéria adhedhasar tunjangan sing padha kanggo buruh LGBTQ lan kulawargane; kabijakan non-diskriminasi ing entitas bisnis; nyengkuyung budaya klebu; lan tanggung jawab sosial perusahaan

Print Friendly, PDF & Email

Wyndham Hotels & Resorts ngumumake dina iki yen entuk skor 100 sing sampurna ing Indeks Equality Corporate (CEI) 2021, survey benchmarking nasional lan nglaporake praktik sing ana gandhengane karo kesetaraan ing papan kerja LGBTQ, sing diatur karo Kampanye Hak Asasi Manusia. Penghormatan kasebut minangka taun kaping telu berturut-turut Wyndham entuk skor sing sampurna ing CEI, nunjuk perusahaan kasebut minangka papan paling apik kanggo kerja sama LGBTQ.

"Pangenalan iki nyoroti dedikasi kanggo rekrutmen lan njaga tenaga kerja sing nuduhake keragaman tamu, pamilik lan komunitas ing saindenging jagad. Kita setya nggawe budaya kerja inklusif supaya kabeh anggota tim bisa maju, "ujare Geoffrey A. Ballotti, kepala pejabat eksekutif, Hotel Wyndham & Resor. "Ngelingi manawa nganut inklusivitas minangka bisnis sing apik, Wyndham Hotels & Resorts narik kawigaten para konsumen sing macem-macem, ngolah lingkungan sing ramah ing hotel, uga ndhukung anggota tim."

Wyndham Hotels & Resorts kalebu 1,142 bisnis sing dirating ing laporan taun iki. Kampanye Hak Asasi Manungsa nggunakake kritéria adhedhasar tunjangan sing padha kanggo buruh LGBTQ lan kulawargane; kabijakan non-diskriminasi ing entitas bisnis; nyengkuyung budaya klebu; lan tanggung jawab sosial perusahaan. CEI menehi rating pengusaha sing menehi perlindungan penting marang luwih saka 18 yuta tenaga kerja AS lan tambahan 17 yuta ing luar negeri. Perusahaan sing diwenehi peringkat ing CEI kalebu 500 majalah perdagangan publik sing paling gedhe ing majalah Fortune, 200 firma ukum pangasilan (Majalah Amerika) 200 ahli hukum, lan atusan perusahaan umum lan pribadi sing duwe bisnis ukuran gedhe.

Komitmen Wyndham kanggo ndhukung komunitas LGBTQ ditampilake ing njero lan njaba perusahaan:

  • Kanggo nyengkuyung lingkungan sing kalebu kalebu anggota tim sing kepenak awake dhewe otentik, kita ngluncurake kampanye ing tanggal 21 Oktober 2020-Hari Pengucap Internasional kanggo ningkatake kesadaran babagan kata ganti lan carane anggota tim bisa ngenali dhewe yen kudu dipilih nglakoni. 
  • Ing taun 2019, Wyndham Hotels & Resorts gabung karo Koalisi Bisnis HRC kanggo Undhang-undhang Kesetaraan, klompok pengusaha utama AS sing ndhukung UU Kesetaraan.
  • Wyndham nawakake macem-macem macem-macem sumber daya lan kalebu kanggo anggota tim lan kepemimpinan senior, kalebu Dewan Tanggung Jawab Sosial eksekutif lan Pride, klompok bisnis afinitas.
  • Wyndham Hotels & Resorts uga kerja sama karo organisasi terkemuka kalebu HRC, Kamar Dagang Gay & Lesbi Nasional lan Asosiasi Plancongan Gay & Lesbi Internasional.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.