24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bulgaria nggawe uji coba COVID-19 wajib kanggo kabeh pengunjung manca

Menteri Kesehatan Bulgaria Kostadin Angelov
Menteri Kesehatan Bulgaria Kostadin Angelov
ditulis dening Harry S. Johnson

Bulgaria nggawe tes PCR dadi wajib kanggo kabeh wong sing pengin mlebu negara kasebut, kalebu saka Uni Eropa

Print Friendly, PDF & Email

Turis asing sing pengin ngunjungi Bulgaria kudu nampilake asil negatif tes COVID-19 nalika teka ing negara kasebut, kanggo mungkasi panyebaran varian coronavirus sing luwih nular, ujare Menteri Kesehatan Bulgaria Kostadin Angelov.

"Dina iki kita bakal nindakake tindakan supaya tes PCR diwajibake kanggo kabeh wong sing pengin mlebu negara kasebut, kalebu saka Uni Eropa," ujare Angelov. 

Miturut peraturan anyar, ing Covid-19 tes kudu ditindakake ora luwih saka 72 jam sadurunge tekan Bulgaria.

Persyaratan entri anyar bakal ditrapake wiwit tanggal 29 Januari nganti 30 April 2021.

Warga Bulgaria utawa warga hukum sing nyebrang tapel wates tanpa tes, kudu diisolasi mandhiri sepuluh dina.

Syarat anyar ora ditrapake kanggo penumpang transit, driver bis lan truk, uga kru kapal lan pesawat.

Pejabat kesehatan Bulgaria ujar manawa saiki wis nyathet wolung kasus varian COVID-19 anyar sing pisanan diidentifikasi ing Great Britain.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.