Australia Breaking News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Education News wong Mbangun maneh News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Kepemimpinan Pariwisata sing Sukses Nuntut Pendhidhikan lan Latihan sing Dinamis lan Inovatif

Mairanne
Mairanne

Dr. Marianna Sigala, Profesor, Universitas Business School South Australia dadi tamu Tanya Jawab saiki dening Jaringan Pariwisata Dunia. Moderat dening Dr. Elinor Garely.

Print Friendly, PDF & Email

            Jebule industri pariwisata dirusak dening COVID-19. Mungkasi plancongan sing angel, nanging prelu nggawe akeh tenaga kerja ing saindenging jagad lan kira-kira 100.8 yuta tenaga pariwisata wis dicopot saka papan kerja wiwit taun 2019.  

            Nalika embargo lan karantina diangkat, lan konsumen wiwit rumangsa cukup percaya diri kanggo nilar kursi lan pindhah ngluwihi lingkungan sing cedhak, bakal ana panjaluk anyar ing industri pariwisata amarga wisatawan sing "nganyari" dudu pengunjung sing padha sing golek jagad ing taun 2019.

Ketemu Dr. Marianna Sigala, Profesor, Universitas Bisnis Australia Selatan.

Petualangan Dievaluasi maneh

            Pelancong sing wis ganti bakal nggoleki pengalaman tur pribadi lan pribadi liyane, adoh saka tujuan lan pengalaman massal sing populer sing didhukung lan didhukung para pelayaran lan operator tur. Pelancong sing wis revitalisasi ngembangake pangarep-arep sing luwih gedhe kanggo sing resik lan bisa uga ganti pengalaman liburan sing fokus karo kualitas sing beda karo jumlah. Fokus ing pangowahan iki bisa nguntungake pasar lelungan mewah lan nyebabake hoteler anggaran ndeleng maneh gambar lan definisi merek kasebut.

            Pembatalan fleksibilitas lan tanpa ukuman bakal dadi bagean saka pangarepan konsumen pasca pandemi lan bakal dadi bagean saka syarat lan sarat reservasi. Perusahaan sing nduweni fleksibilitas bakal dadi sing paling apik kanggo para wisatawan sing waspada lan ati-ati.

            Plancongan spontan bisa uga katon surut nalika para plancongan mratelakake rasa pikirane kanthi nggunakake luwih akeh wektu lan upaya kanggo ngrencanakake kabeh keputusan lelungan. Petualangan biasane bakal fokus ing kegiatan ing njaba ruangan kayata hiking, bersepeda, mlaku-mlaku lan pengalaman adhedhasar banyu sing bakal adoh saka plancongan mega, lan fokus ing kapal pesiar pribadi, kayak, boat, kayak lan nglangi.

            Pelancong anyar lan preferensi lelungan anyar bakal mbutuhake eksekutif pariwisata supaya bisa nulis maneh lan nulis maneh cara manajemen perusahaan. Akeh industri sing nyengkuyung para karyawan supaya terus kerja ing jarak adoh, kanthi jelas dudu pilihan pariwisata amarga mbutuhake layanan pribadi lan interaksi pelanggan / tamu.

Katrangan Pakaryan Dianyari lan Disaring

            Manajer pasca-COVID-19 kudu duwe stabilitas emosional sing tambah lan adaptif lan fleksibel nalika durung mesthi. Skillets bakal nuntut keahlian digital lan kognitif. Manajer pariwisata sing sukses kudu cerdas ing media sosial amarga keputusan pariwisata saya akeh digawe amarga interaksi lan rekomendasi media sosial lan anggaran pariwara digital bisa nambah nganti 78 persen nalika bisnis ngupayakake ngubungake langsung karo para pelanggan.

            Manajer anyar bakal ngobrol karo staf, konsumen lan vendor ing ZOOM lan nuduhake konten video karo macem-macem pasar lan diprakirake 82 persen konten online bakal duwe format video ing taun 2022.

            Medium.com (2020) prédhiksi manawa 123 yuta wong bakal nggunakake asisten swara ing saben dinten ing pungkasan taun 2022 lan mulane eksekutif pariwisata kudu njaga informasi pemasaran sing bisa "ditemokake" kanthi cepet lan akurat dening para turis sing golek telusuran cepet lan terjemahan basa.

            Ana sarat sing tetep kanggo interaksi tanpa kontak lan manajer kudu pinter babagan teknologi supaya bisa entuk lan njaga teknologi sing nyedhiyakake pengalaman tanpa tutul saka reservasi, check-in lan pembayaran, kanggo layanan ing kamar, atraksi lan penjadwalan fasilitas.

Ngisi maneh

            Wiwit taun 2017, analisis Institut Global McKinsey (MGI) ngramal yen 14 persen tenaga kerja global kudu didol kabeh, kanthi 40 persen mbutuhake reskilling parsial kanggo nerusake pendhudhukan sing saiki. Pemimpin perusahaan sing disurvei dening MGI nunjukake syarat kasebut penting banget, nganti 70 persen eksekutif AS lan Eropa ngomong babagan kebutuhan reskilling ing taun 2020.

            Laporan Pembelajaran Papan Kerja 2020 ing LinkedIn ndhukung riset iki sing nerangake manawa 99 persen eksekutif pembelajaran lan pangembangan yakin manawa kesenjangan keterampilan ora ditutup sajrone 3-5 taun sabanjure, pengalaman lan kepuasan pelanggan bakal kena pengaruh negatif. Tanpa alat manajemen anyar, pangembangan lan pangiriman produk lan kemampuan perusahaan kanggo nggawe inovasi bakal disandhet, nyebabake erosi tuwuh.

            Laporan LinkedIn nyebutake 57 persen pangembang bakat sing fokus ing katrampilan kepemimpinan lan manajemen, 42 persen nyoroti kebutuhan kanggo ngrampungake masalah kreatif lan katrampilan mikir desain lan 40 persen negesake perlune katrampilan komunikasi sing luwih apik.

Pendidikan lan Training

            Colleges lan universitas ing saindenging jagad bakal ditugasi desain ulang kurikulum kanggo nyiapake siswa kanggo posisi level entri nalika nggawa manajer saiki supaya bisa sukses ing operasional industri pariwisata sing direnovasi. Skill anyar bakal mbutuhake personel dadi:

  1. Operasional kanthi lengkap ing lingkungan digital. Bakal dibutuhake kontak sing mulus karo ekosistem organisasi: tamu, mitra, pemasok, staf, investor, lan pejabat publik. Kabeh karyawan butuh pangerten dhasar babagan teknologi kritis, konsep data, lan proses kalebu visualisasi data, pembelajaran mesin terapan lan analisis canggih.
  2. Ngelingi katrampilan kognitif kanggo desain ulang lan inovasi. Desain ulang ruang bakal ngluwihi furnitur lan perlengkapan sing apik kanggo kalebu sistem HVAC seni sing canggih, metrik sing ana gandhengane karo jarak sosial, peningkatan sanitasi lan integrasi robotika ing papan makarya.
  3. Sacara sosial lan emosional supaya bisa njamin kolaborasi, manajemen lan ekspresi diri sing efektif. Kemampuan kasebut bakal ndadekake karyawan bisa nggawe lan tuwuh hubungan klien / tamu, ndandani pangowahan, lan ndhukung karyawan. Pemimpin kudu komunikasi canggih lan katrampilan interpersonal, kalebu empati.
  4. Bisa adaptasi lan tahan banter supaya bisa urip sawise kejut saka COVID-19. Manajer lan eksekutif bakal nggunakake pengalaman pandemi minangka sumber sinau lan nggabungake level kesadaran diri sing luwih dhuwur kanggo nggawe rasa percaya dhiri lan mandhiri. Manajer inovatif bakal samesthine bisa ngatur wektu pribadi lan profesional uga wektu lan gaweyane staf, nalika netepake lan njaga wates.

Ahli lan Inovator

            Kanggo ngatasi masalah manajemen lan karyawan sing diadhepi eksekutif pariwisata nalika industri diwiwiti maneh, tamu ing Jaringan Pariwisata Dunia yaiku Dokter Marianna Sigala, profesor ing fakultas Universitas Bisnis Australia Selatan.

            Dr. Sigala pikantuk gelar PhD saka Universitas Surrey lan Sertifikat Studi Akademik Lanjutan saka Universitas Strathclyde. Dheweke nduweni gelar Master ing Manajemen Pariwisata saka Universitas Surrey. Dheweke entuk gelar BA saka Universitas Ekonomi lan Bisnis Athena ing Yunani, lan Diploma Pascasarjana saka Universitas Lancaster. Dheweke wis digandhengake karo Universitas Aegean (Yunani).

            Profesor Sigala wis nerbitake akeh karya sing fokus ing manajemen operasi, informasi lan komunikasi ing bidang Pariwisata lan Perhotelan. Saiki dheweke dadi editor editor Jurnal Internasional Teori Layanan lan Praktek lan editor Jurnal Internasional Perhotelan lan Kasus Pariwisata. Sigala dadi anggota Direksi kanggo Federasi Teknologi Informasi, Pariwisata lan Perjalanan Internasional (IFITT), Dewan Internasional Perhotelan, Restoran lan Pendidikan Institusi (I-CHRIE), Asosiasi Sistem Informasi Hellenik (HeAIS) lan Dewan Eksekutif Dewan Eropa babagan Perhotelan, Restoran lan Pendidikan Institusi (EuroCHRIE).

            Minangka ahli pariwisata sing terkenal, Sigala dianugerahi Penghargaan Presiden EuroCHRIE kanggo kontribusi lan prestasi ing bidang pariwisata lan pendidikan perhotelan.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan