Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Mexico Breaking News News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

WestJet nyegah penerbangan Meksiko lan Karibia amarga panjaluk pamrentah Kanada

WestJet nyuda penerbangan Meksiko lan Karibia amarga panjaluk pamrentah Kanada
WestJet nyuda penerbangan Meksiko lan Karibia amarga panjaluk pamrentah Kanada
ditulis dening Harry S. Johnson

WestJet mandheg mabur menyang 14 tujuan ing Meksiko lan Karibia

Print Friendly, PDF & Email

Grup WestJet dina iki ngumumake bakal mandheg sawetara penerbangan internasional menyang 14 tujuan srengenge ing Meksiko lan Karibia kanggo nanggepi panjaluk saka Pamrentah Kanada.

"Pamrentah takon, lan kita setuju," ujare Ed Sims, WestJet Presiden lan CEO. "Nalika kita ngerti manawa lelungan udhara tanggung jawab kurang saka rong persen kasus wiwit krisis, lan uga kurang saiki, kita ngakoni pamrentah Kanada minangka langkah pencegahan. Kita uga nyathet manawa mayoritas pengecualian karantina, luwih saka 90 persen kasunyatane, nyambung menyang wates darat lan dudu lelungan udhara. Kita wis nanggapi panjaluk kasebut lan bakal nundha layanan menyang tujuan ing Meksiko lan Karibia. "

Minggu sing efektif, 31 Januari jam 12:01 esuk, WestJet bakal nundha operasi kidul menyang tujuan ing ngisor iki nganti 30 April. Sajrone rong minggu sabanjure, WestJet bakal ngupayakake para tamu sing wis teka ing tujuan bali menyang Kanada.

Vancouver - Puerto Vallarta, Meksiko

Vancouver - Cancun, Meksiko

Vancouver - Cabo San Lucas, Meksiko

Calgary - Cabo San Lucas, Meksiko

Calgary - Puerto Vallarta, Meksiko

Calgary - Cancun, Mexico,

Calgary - Liberia, Costa Rica

Edmonton - Cancun, Mexico

Edmonton - Puerto Vallarta, Meksiko

Toronto - Cancun, Mexico

Toronto - Puerto Plata, Republik Dominika

Toronto - Punta Cana, Republik Dominika

Toronto - Kingston, Jamaika

Toronto - Teluk Montego, Jamaika

Toronto - Liberia, Kosta Rika

Toronto - Varadero, Kuba

Toronto - Saint Lucia

Toronto - Saint Marten

Toronto - Nassau, Bahamas

Toronto - Bermuda

Edmonton - Mazatlan, Mexico (Swoop)

Edmonton - Puerto Vallarta, Meksiko (Swoop)

Toronto - Teluk Montego, Jamaika (Swoop)

Toronto - Cancun, Meksiko (Swoop)

Liwat program Keamanan ing Ndhuwur Kabeh, WestJet Group wis ngetrapake langkah-langkah keamanan ekstensif wiwit wiwitan pandemi lan akibate, durung ana kasus sing kacathet babagan transmisi wong menyang penerbangan ing maskapai kasebut.

"Pandemi iki duweni pangaruh sing gedhe banget tumrap para pekerja sing rajin, lan dheweke akeh korban," ujare Sims. "Pamrentah ngerti manawa industri kita wis nemen banget lan ngakoni upaya kita kanggo ngatasi panyebaran virus kasebut. Kita nyathet dhukungan saka maskapai kasebut minangka mitra sing kuat kanggo nglawan Covid-19. "

Kanggo tamu sing lelungan sing dipesen sajrone periode sing kena pengaruh, WestJet bakal menehi notifikasi babagan pilihan babagan proaktif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.