Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mexico Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aeromexico kesepakatan karo Serikat

Aeromexico kesepakatan karo Serikat
Aeromexico kesepakatan karo Serikat
ditulis dening Harry S. Johnson

Kesepakatan kasebut penting kanggo ngadhepi efek samping sing global nyebabake industri maskapai dening pandemi COVID-19 lan bakal diresmikake ing dina sabanjure

Print Friendly, PDF & Email

Grupo Aeroméxico, SAB de CV ngumumake manawa dheweke wis entuk kesepakatan sing nyenengake karo Asociación Sindical de Pilotos Aviadores de México (ASPA) lan Asociación Sindical de Sobrecargos de Aviación de México (ASSA), sajrone nyusun ulang Perjanjian Penawaran Bersama. Perjanjian kasebut, sing disetujoni wingi kanthi swara pribadi lan langsung pilot lan pramugari Perusahaan, penting kanggo ngadhepi efek samping sing disebabake global kanggo industri maskapai dening Covid-19 pandemi lan bakal diresmikake ing dina sabanjure.

Asil sing ditindakake sajrone negosiasi dibutuhake supaya Perusahaan bisa netepi komitmen lan tujuan tartamtu sing diwajibake dening tukang kredit DIP sing duwe utang Senior utang ing Facility Credit Position, sing dipikolehi ing proses restrukturisasi finansial sukarela Perusahaan.

Perusahaan ngakoni upaya penting sing ditindakake para pramugari ASSA lan pilot ASPA kanggo ngadhepi efek negatif saka pandemi lan bakal terus kerja kanthi terkoordinasi karo perwakilan serikat pekerja kanggo ngresmikake kesepakatan kasebut.

Aeromexico uga ngakoni dhukungan saka karyawan serikat pekerja saka Sindicato de Trabajadores de la Industria Aeronáutica, Comunicaciones Independencia), sing Perusahaan entuk kesepakatan sing nyenengake Desember pungkasan, sing sadurunge dikomunikasikan. Kajaba iku, Perusahaan nyoroti upaya para karyawan sing ora uni, uga Pamrentah Meksiko kanggo ngiringi maskapai kasebut sajrone proses iki.

Perusahaan bakal terus makarya ing dina-dina sabanjure kanggo proses kanggo netepi syarat lan kewajiban sing ditemtokake ing Perjanjian Kredit, kanggo njaluk pambayaran sabanjure miturut Tranche 2 saka Pembiayaan DIP.

Aeromexico bakal terus ngupayakake, kanthi tertib, proses sukarela nyusun ulang finansial kanthi proses Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang lan layanan sing dibutuhake kanggo para operator. Perusahaan bakal terus nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasi lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo ngadhepi pengaruh sing dijupuk saka COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.