24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Industri Hospitality Warta Breaking Martinique News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Napa Martinique dadi tujuan wisata sing anyar?

Martinique milih tujuan sing paling apik ing jagad iki
Martinique milih tujuan sing paling apik ing jagad iki
ditulis dening Harry S. Johnson

Martinique dijenengi tujuan paling apik ing donya kanggo taun 2021 nggambarake keajaiban pulau kasebut bebarengan karo kekayaan budaya lan kehangatane masarakat.

Print Friendly, PDF & Email

Pulo Karibia Prancis Martinique dijenengi tujuan paling maju ing donya ing taun 2021.

Diikuti dening Pantai Kota Panama ing Florida, AS lan Armacao dos Buzios, Brasil; Martinique minangka siji-sijine pulo Karibia sing terdaftar ing antarane 10 Top ing dhaptar TripAdvisor paling anyar.

Bédan iki minangka pangenalan nyata kanggo pulau kasebut wiwit dhaptar Tujuan Muncul adhedhasar titik-titik ing saindenging jagad sing disimpen para wisatawan ing TripAdvisor.

Amarga pandemi global sing nyebabake industri lelungan ing taun 2020, lelungan menyang Pulau Kembang wis ana-padha karo daratan Prancis - ditutup kanggo pengunjung sing dudu EU. Nanging rahasia rahasia Pulo Prancis luwih saka saiki ing radar para plancong AS, minangka pilihan tujuan sabanjure.

"Martinique dijenengi tujuan paling maju ing donya nganti taun 2021 nggambarake keajaiban pulau kasebut bebarengan karo kekayaan budaya lan kehangatane masarakat, ujare François Baltus-Languedoc, CEO Otoritas Pariwisata Martinique. Bebarengan karo kabeh pihak sing duwe kepentingan saka sektor publik lan swasta, kita pancen setya ngupayakake upaya strategis ing AS. Warta sing nyenengake iki ora bisa teka ing wektu sing luwih apik, lan kita ngarep-arep nampi kanca-kanca Amerika. "

Kanggo wisatawan sing pengin pengalaman sing ora iso dilalekake, Pulo Karibia Prancis Martinique duwe akeh prekara sing ditawakake: wiwit mlaku-mlaku ing Teluk Fort-de-France (anggota Klub Teluk Paling Apik ing Jagad iki) njupuk nyilem ing banyu sing jernih, nemokake Kapal Yole tradisional sing bubar kalebu ing UNESCOWarisan Budaya Donya, utawa ngrasakake rum AOC sing paling bergengsi ing jagad, mung sawetara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.