24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News tanggung jawab Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Syarat perjalanan sing dianyari kanggo St. Kitts & Nevis

Syarat perjalanan sing dianyari kanggo St. Kitts & Nevis
Syarat perjalanan sing dianyari kanggo St. Kitts & Nevis
ditulis dening Harry S. Johnson

Kabeh wisatawan saiki diwajibake tes RT-PCR 48 nganti 72 jam sadurunge budhal

Print Friendly, PDF & Email

Kitts & Nevis nambahake Montpelier Plantation & Beach menyang dhaptar hotel sing Disetujoni Travel kanggo wisatawan internasional. Montpelier Plantation & Beach minangka hotel butik mewah ing Nevis.

Federasi saiki ora nampa tes RT-PCR kanggo Wisatawan Internasional, Warga Nasional / Pendhudhuk lan Non-Nasional / Non-Pendhudhuk sing ditindakake LabCorp. Elinga, tes PCR COVID-19 sing bisa ditampa kudu dijupuk nganggo conto nasofaring. Sampel dhewe, tes cepet, utawa tes omah bakal dianggep ora valid.

Kabeh wisatawan saiki diwajibake tes RT-PCR 48 nganti 72 jam sadurunge budhal.

Kabeh syarat lelungan liyane tetep ora owah lan kudu dirujuk karo sing ngrancang plancongan menyang Federasi nalika Tahap 1 dibukak maneh. 

Kabeh penumpang sing mlebu St. Kitts & Nevis kudu ngrampungake Formulir Otoritas Perjalanan, sing bisa ditemokake ing www.knatravelform.kn, sadurunge tekane. Pelancong internasional kudu duwe tes RT-PCR negatif lan akomodasi sing dipesen kanggo ngrampungake Formulir Otoritas Perjalanan sing dibutuhake kanggo mlebu. Sawise formulir rampung lan dikirim, kanthi alamat email sing valid, bakal ditinjau maneh, lan pengunjung bakal nampa surat persetujuan kanggo mlebu Federasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.