Airlines aviation Warta Breaking Travel Hak-hak manungsa LGBTQ News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Southwest Airlines milih papan paling apik kanggo kesetaraan LGBTQ ing taun kaping pitu

Southwest Airlines milih papan paling apik kanggo kesetaraan LGBTQ ing taun kaping pitu
Southwest Airlines milih papan paling apik kanggo kesetaraan LGBTQ ing taun kaping pitu
ditulis dening Harry S. Johnson

Southwest Airlines nduwe sejarah menehi bali menyang komunitas LGBTQ lan bangga karo kemitraan komunitas sing terus ana karo organisasi sing kerja keras kanggo nggawe prilaku sing positif ing urip komunitas LGBTQ

Print Friendly, PDF & Email

Southwest Airlines Co. ngumumake dina iki, yen wis entuk rating 100 saka Yayasan Kampanye Hak Asasi Manusia ing Indeks Kesetaraan Perusahaan 2021, sing milih maskapai kasebut minangka "Papan Paling Apik kanggo Kesetaraan LGBTQ." Indeks Equality Corporate (CEI) minangka survey benchmarking nasional lan laporan babagan kabijakan lan praktik perusahaan sing ana gandhengane karo kesetaraan ing papan kerja LGBTQ, sing dikelola dening Yayasan Kampanye Hak Asasi Manusia.  

"Southwest Airlines nduwe sejarah meh 50 taun kanggo nggawe People dadi prioritas utama lan sebutan iki nuduhake fokus kasebut," ujare Ellen Torbert, Wakil Presiden Diversitas & Gabung Southwest. "Dadi jeneng 'Papan Paling Apik Kanggo Ketaraan Kesetaraan LGBTQ' nuduhake upaya terus-terusan kanggo ngutamakake Karyawan, menehi mupangat sing apik, lan menehi pengaruh positif marang komunitas LGBTQ." 

Southwest Airlines nduwe sejarah menehi bali menyang komunitas LGBTQ lan bangga karo kemitraan komunitas sing terus ana karo organisasi sing kerja keras kanggo nggawe prilaku positif ing urip komunitas LGBTQ.

"Saka pengaruh sadurunge sing ora bisa dibayangake Covid-19 pandemi, sing dianggep suwe banget amarga ora adil ras, 2020 minangka taun sing durung ana sadurunge. Nanging, akeh bisnis ing saindenging negara iki maju lan terus prioritas lan juara kesetaraan LGBTQ, "ujare Alphonso David, Presiden Kampanye Hak Asasi Manusia. "Taun iki wis nuduhake manawa alat kaya CEI penting banget kanggo nambah ekuitas lan kalebu ing papan kerja, nanging uga perusahaan kudu nggunakake kebijakan lan praktik kasebut kanthi nyata lan nyata. Matur nuwun kanggo perusahaan sing ngerti nglindhungi karyawan lan konsumen LGBTQ saka diskriminasi dudu mung perkara sing bener, nanging keputusan bisnis paling apik. "

Asil CEI 2021 nampilake kepiye 1,142 perusahaan adhedhasar AS mromosikake kabijakan kerja papan sing ramah LGBTQ. Upaya Southwest kanggo gawe marem kabeh kriteria CEI nyebabake peringkat 100 persen lan sebutan minangka Papan Paling Apik kanggo Kesetaraan LGBTQ.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.