24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Sindikasi

Apa para turis Internasional dadi sumber varian COVID-19 anyar?

Negara endi sing bakal mbukak wates kanggo turis sing divaksinasi nglawan COVID-19?
Negara endi sing bakal mbukak wates kanggo turis sing divaksinasi nglawan COVID-19?
ditulis dening eTN Ngatur Editor

WILAYAH WATERLOO - Kasus pertama kanggo varian COVID-19 sing luwih nular dikontrak dening wong sing wis kontak cedhak karo wong sing wis kesah internasional, kesehatan masyarakat ujar dina Setu.
Kesehatan masarakat ing wilayah kasebut

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.