Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Watesan Plancongan Prancis, Ceko, lan Jerman Anyar

Air France mabur bali menyang Seychelles tanggal 31 Oktober
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Amarga jumlah infeksi COVID-19 terus saya mundhak lan jinis virus sing nular saiki muncul, sawetara negara menehi watesan perjalanan anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Prancis nglarang kabeh lelungan menyang lan saka negara-negara non-Eropa. Miturut kabijakan anyar diwiwiti dina Minggu, para turis saka negara-negara UE sing pengin mlebu Prancis kudu menehi bukti tes virus corona negatif.

Pelancong saka pirang-pirang negara Eropa lan Afrika - Brasil, Inggris, Eswatini, Irlandia, Lesotho, Portugal, lan Afrika Selatan - ora bakal diidini mlebu Jerman. Nanging, warga Jerman sing lelungan saka negara kasebut bakal entuk mlebu, sanajan dheweke positif duwe virus virus corona.

Prancis, Jerman lan Republik Ceko ujar dina Jumuah, dheweke bakal mbatesi lelungan mlebu lan njaba sajrone kuatir babagan galur virus virus corona sing luwih nyebar ing saindenging Uni Eropa.

PM Prancis nambahake manawa galur Inggris lan Afrika Selatan sing luwih akeh ditularake duwe "risiko gedhe" tumrap kasus virus ing republik kasebut, dheweke ngelingake, nambahake manawa kabeh pusat perbelanjaan gedhe bakal ditutup lan klien sing luwih cilik bakal diwenehi jarak luwih akeh diwiwiti minggu ngarep.

Pamrentah Jerman ujar manawa bakal nglarang umume para pelancong saka negara-negara sing nglaporake varian virus corona liyane sing bisa nular wiwit diwiwiti Sabtu.

Republik Ceko bakal nglarang kabeh lelungan sing ora penting menyang negara kasebut wiwit tengah wengi. Pengecualian kalebu wong sing plancong kerja lan sinau lan sing duwe ijin papan dununge utawa permanen.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.