Airlines Airport News Filipina Breaking News Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kebijakan Bagasi check-in anyar Cebu Pacific

Cebu Pacific ndawakake rebooking tanpa wates nganti 31 Maret 2021
Cebu Pacific ndawakake rebooking tanpa wates nganti 31 Maret 2021
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Selaras karo tujuane kanggo ngapikake proses kanggo lelungan pelanggan sing luwih efisien lan lancar kanggo kabeh wong, Cebu Pacific (CEB), ngenalake kabijakan anyar kanggo nangani bagasi cek sing gedhe banget

Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 Februari 2021, CEB bakal ngetrapake kabijakan anyar sing nemtokake wates ukuran kanggo bagasi check-in kanthi 39 inci (udakara 99 sentimeter). Koper kanthi dimensi iki bakal luwih gampang dipasang ing sabuk conveyor, lan sabanjure, bakal ngasilake operasi sing luwih lancar, nggawe perjalanan luwih cepet lan luwih gampang kanggo kabeh penumpang.

Bagasi check-in sing ngluwihi watesan 39 inci (99 cm) ing sisih endi bakal diklasifikasikake minangka tas gedhe, lan para tamu dikenani biaya PHP 800 (udakara SGD 22) kanggo penerbangan domestik, lan PHP 1,300 (udakara. SGD 36) kanggo penerbangan internasional. Ragad tambahan kasebut ditindakake kanthi proses manual sing dibutuhake kanggo ngeterake tas menyang area ngemot bagasi. Sawetara conto bagasi gedhe banget yaiku peralatan musik, motor, lan televisi. 

Para tamu dielingake supaya mbungkus tas kanthi bener miturut tunjangan bagasi prabayar sing wis dimanfaatake kanggo ngindhari biaya tambahan liyane ing bandara. Luwih akeh i

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.