Berita Breaking Belgia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Brussel nggelar acara LGBTI + sing ora bisa ditolak musim gugur iki

Pilih basa sampeyan
Brussel nggelar acara LGBTI + sing ora bisa ditolak musim gugur iki
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Saben taun, Brussels'mode Nightlife ing wulan September. Penyelenggara acara lan klub wengi nawakake antrian sing nyenengake supaya para tamu seneng banget. Ing LGBTI + komunitas aja nganti ketinggalan jaman. Ing taun iki, ibukutha ngrayakake ulang taun saka 3 papan lan wengi emblematic: La Démence, Soirée Bénédiction lan kabaret ing Chez Maman.

Brussels ora nate turu, khususe kabupaten Saint-Jacques, pusat adegan gay ing Brussels. Lingkungan sing rame iki minangka bayangan sing sampurna saka karakter sing apik lan nyenengake ing ibukota. Cukup kanggo kabeh prekara kanggo pahargyan.

Kanthi 183 kabangsaan, Brussel minangka keunggulan ibukutha bhineka. Semangat bebas kasebut didhukung dening undang-undang sing ora diskriminatif. Brussels pancen duwe kabeh.

Ibukutha Eropa uga duwe sawetara wengi lan papan. Akeh wong sing seneng teka ing ibukota kanggo nikmati kegilaan ing salah sawijining prekara sing ora ana gandhengane.

Musim gugur iki, ing antarane tekane The Black Madonna ing Bénédiction, Night Pink utawa perayaan La Démence sing mengeti 30 taun, clubber bakal dimanjakan. Dhaptar acara lan wengi LGBTI + dawa ing musim iki. Mangkene ringkesan:

Pamilihan Mister Bear Belgia

Edisi kaping 9 Belgia Bear Pride bakal dianakake wiwit tanggal 2 nganti 6 Oktober ing pirang-pirang lokasi ing Brussels. Pemilihan Mr Bear Belgia minangka puncak festival iki. Juri para profesional lan masarakat bakal dijaluk milih pemenang gelar taun iki ing wayah sore kanthi kejutan ing Bodega.

Tanggal: 5 Oktober
Papan: La Bodega

C12 x Benediksi XIV • Madonna Ireng

Benediksi ngrusak konvensi kabaret klasik. Iki minangka papan sing mbukak kanggo kreativitas sing disambut dening kabeh wong. Gegayuhanipun: ngilangi wates antarane panggung lan pamirsa supaya bisa nggawe ritual sing luar biasa. Diluncurake ing 2017 dening Juriji Der Klee lan dununge, wiwit Oktober 2018, ing C12 - sing wis ngasilake kabeh prastawa wiwit kasebut - Benediksi bakal ngrayakake ulang taune kaping pindho ing dina Jumuah 11 Oktober. Kanggo mengeti ulang taun iki, Benediksi lan C12 duwe pakurmatan sing apik kanggo nampani The Black Madonna lan Mike Servito, 2 ikon ing adegan omah gay Amerika.

Line-up: Madonna Ireng, Mike Servito
Tanggal: 11 Oktober
Papan: C12

La Démence - Akhir Pesta Pesta Ulang Tahun kaping 30

La Démence pancen salah sawijining pesta gay paling apik ing Eropa. Kedadeyan kaping 12 saben taun, biasane ing wayah sore ing wayah awan utawa ing preinan umum lan narik kawigaten para anggota komunitas LGBTQ + saka saindenging Eropa lan sateruse. Ing kene, kita nganggo kabeh basa, lan ora ana kode busana: bruwang, ratu otot, jimat, kulit lateks, korban mode, enom lan ora enom banget, kabeh bisa ditampa. Sore umume dianakake dening Fuse, sing minangka salah sawijining klub paling apik ing Belgia. Priksa manawa sampeyan siyap ing wayah wengi, amarga pesta diwiwiti jam 22:00 lan rampung awan awan dina sabanjure!

Line-up: Pagano (UK), Steven Redant (ES), Chris Bekker (DE), Sebastien Triumph (FR), Paul Heron (UK), John Dixon (FR), Ben Manson (FR), Jon Doe (DE) , Mister Mola (BE), Dikky Vendetta (NL), Elias (ES), Andrei Stan (RO), Kenne Perry (BE), Bernard Gavilan (BE), Jo (BE), Breizbear (BE)

Tanggal: 31 Oktober - 3 November 2019
Papan: Fuse, Palais 12

Wengi Jambon kaping 18

Layar Jambon sing wani lan subversif, dadi siji-sijine festival film ing Belgia sing ngatasi masalah gender lan seksualitas kanthi macem-macem kanthi terbuka, humor lan penasaran. Minangka acara penutup sing kudu dirawuhi lan nampilake adegan musik sing aneh lan disenengi para kewan pesta sing ana.

Tanggal: 16 November
Papan: La Bodega

Chez Maman mengeti ulang taune sing kaping 25

Dibukak wiwit 3 Desember 1994, Chez Maman wis dadi benchmark cafe kabaret Brussels. Saben akhir minggu, Maman lan putrine tampil ing panggung mitos sing saiki. Nalika ngucapake panggung, sing sejatine diarani counter. Amarga ing Chez Maman, panggung kasebut sejatine loket ruang utama. Nanging kondhang ukurane ora masalah! Lempengan marmer iki duwe tenung sing dialami atusan wong saben minggu.

Kanggo menehi tandha ulang taune sing kaping 25, Ibu nggawe toko ing klub wengi Bloody Louis kanggo sore perayaan lan acara sing bakal dilakoni nganti esuke.

Tanggal: 7 Desember 2019
Papan: Louis Berdarah

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov