Perusahaan Pariwisata Cilik lan Petani Nampa Dhukungan Utama Kanthi Inisiatif REDI II saka Jamaika

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Perusahaan Pariwisata Cilik lan Petani Nampa Dhukungan Utama Kanthi Inisiatif REDI II saka Jamaika

Pengusaha cilik Jamaika ing sektor pariwisata lan pertanian nampa pitulung sing dibutuhake kanthi inisiatif J $ 52.46 yuta, dikembangake kanggo mbantu dheweke pulih saka kerusakan ekonomi COVID-19. Bantuan kasebut diwenehake miturut Inisiatif Pembangunan Ekonomi Pedesaan (REDI II), sing nyinaoni implementasi sub-proyek khusus COVID-19 Resilience and Capacity Building kanggo Pertanian lan Usaha Pariwisata Komunitas.

Didanai dening Bank Dunia lan dikelola dening Dana Investasi Sosial Jamaika (JSIF), program REDI II bakal nguntungake sawetara 1,660 petani, panyedhiya layanan pariwisata komunitas, Petugas Penyuluh RADA, staf Menteri Pariwisata, pelatih TPDCo, lan staf regional, kira-kira 18,000 ahli waris ora langsung.

Jamaika Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett nampani program kasebut, sing ditujokake kanggo mbantu njaga urip lan mata pencaharian masarakat pedesaan sing makarya ing pariwisata komunitas lan perusahaan pertanian. Dheweke bebarengan karo Menteri Pertanian lan Perikanan, Hon. Floyd Green; Ketua JSIF, Dr. Wayne Henry lan pemangku kepentingan liyane, menehi paket produk sing dituku kanggo para ahli waris sajrone upacara sing dianakake ing Grizzly's Plantation Cove, St. Ann bubar.

Menteri Bartlett ujar: "Aku uga seneng ngerti manawa ing antarane tujuan REDI II yaiku penyediaan peralatan protektif pribadi (PPE) kelas medis kaya sing diwarahake dening Menteri Pariwisata Covid-19 Protokol Kesehatan lan Keselamatan. PPE kalebu masker rai, tameng rai, ora ana thermometers genggem tangan, dispenser pembersih tangan, pembersih tangan gel adhedhasar alkohol, 62%.

Pak Bartlett nambahake manawa: "Program sing dikarepake REDI II yaiku nggawe kapasitas kanggo nanggepi gangguan sing bakal ditindakake pandemi, uga kanggo ngatur, pulih lan berkembang. Lan iki minangka inti saka apa sing bakal nggawe Jamaica tampil ing pungkasan. " Kanggo bagean kasebut, peran pariwisata "yaiku nggawe kerangka kerja supaya petani bisa operate kanthi nggawe pasar sing bakal bisa nanggapi level produksi sing bakal digawe," jlentrehe.

Menteri Pariwisata uga duwe peran utama supaya perusahaan pariwisata komunitas lan petani tahan dislokasi sing disebabake COVID-19, kanthi nambah kepatuhan protokol sing wis ditemtokake ing properti lan pemasaran produke menyang sektor perhotelan. Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata lan Dana Peningkatan Pariwisata minangka mitra kanggo nindakake aspek proyek jutaan dolar kasebut.

Menteri Bartlett nggambarake program REDI II, sing bakal nglibatake pengalaman pariwisata ing jaman kepungkur, minangka "pangiriman saka Gusti Allah ing wektu kaya iki," lan nambahake "iki bakal nggawe lan nggawe pariwisata pengalaman liwat pertanian."

Sementara, menehi komentar babagan maju kanggo sektor pariwisata pasca-COVID-19, Pak Bartlett mratelakake manawa Menteri Pariwisata ing mode nyetel maneh. "Kita wis ngreset pariwisata supaya luwih responsif, luwih klebu lan supaya luwih relevan karo rata-rata, wong biasa ing negara kasebut," jarene.

Manut, hubungan antarane pertanian lan pariwisata bakal ditambah. Dheweke ujar manawa 42% pengeluaran saben pengunjung duwe panganan, nanging nalika paneliten ngandhakake, permintaan pametune tetanen udakara J $ 39.6 milyar, "saka iku kita mung nyediakake udakara 20%, mula kita isih butuh wektu sing suwe, isih akeh sing kudu ditindakake amarga ana kapasitas ing kene, ruang lingkup produksi luwih akeh lan tangan liyane sing nganggur supaya bisa ngatasi lahan sing ora dienggo. ”

Print Friendly, PDF & Email