Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Lelungan Rel tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

VIA Rail ngrampungake perjanjian sementara karo Uni Unifor

VIA Rail ngrampungake perjanjian sementara karo Uni Unifor
VIA Rail ngrampungake perjanjian sementara karo Uni Unifor
ditulis dening Harry S. Johnson

Perjanjian tentatif tundhuk marang swara ratifikasi dening anggota VIA Rail's Unifor

Print Friendly, PDF & Email

VIA Rail Canada (VIA Rail) wis entuk perjanjian sementara kanggo nganyari maneh kontrak rong taun perjanjian kolektif karo Unifor, serikat pekerja kasebut makili luwih saka 2,400 karyawan VIA Rail ing stasiun, ing kreta papan, ing pusat perawatan lan kantor administrasi.

Kesepakatan sementara kasebut tundhuk swara ratifikasi dening VIA RailAnggota Unifor.

"Kita seneng bisa nggayuh kesepakatan kasebut lan ngarepake ratifikasi," ujare Patricia Jasmin, Kepala Pegawai Pengalaman Karyawan sementara. "Langkah sing nyengkuyung iki nuduhake komitmen lan kerja keras sing ditindakake para pihak sajrone proses kasebut."

Ing wulan Maret 2020, amarga Covid-19 Wabah, VIA Rail lan Unifor setuju kanggo nundha negosiasi kanggo perjanjian kolektif, sing kadaluwarsa tanggal 31 Desember 2019, karo Unifor 1 (karyawan off-train), Unifor 2 (karyawan kereta api) lan Unifor 3 (personel toko barang). Proses penawaran perjanjian kolektif biasa banjur dilanjutake ing Q4 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.