Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Turis seneng karo program Plancongan Aman Hawaii

hawaiitourists
Program Plancongan Aman Hawaii

Meh kabeh turis sing teka ing Hawaii ngerti babagan program Plancongan Aman negara lan ngerti apa sing kudu ditindakake sadurunge teka lan apa sing diarepake nalika lagi plancongan. Lan dheweke apik-apik kabeh lan seneng-seneng.

Print Friendly, PDF & Email

Sanajan ana tantangan kanggo sawetara wong ing proses pra-tes, mayoritas pengunjung (85%) menehi rating "Apik banget". Sangang puluh papat persen ujar manawa lelungan kasebut bisa uga ngluwihi apa sing dikarepake. Iki minangka asil sing kasedhiya dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) sing nerbitake asil panelitian khusus. Panaliten iki nyurvei pengunjung saka daratan AS sing ngunjungi Hawaii ing rong minggu pertama Desember 2020, kanggo ngukur pengalaman karo program Plancongan Aman Hawaii lan kepuasan lelungan sakabehe.

Hawaii kang Plancongan Aman program ngidini umume penumpang sing teka ing luar negeri lan antar-kabupaten plancongan kanggo lulus kuarantin mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes sing dipercaya. Tes kasebut kudu ditindakake ora luwih saka 72 jam wiwit pungkasan, lan asil negatif kudu ditampa sadurunge mangkat menyang Hawaii.

Meh kabeh pengunjung sing ditinjau ngerti protokol tes pra-lelungan negara sadurunge teka, lan 79 persen wong ujar manawa tes pra-lelungan lancar. Antarane wong-wong sing nuduhake yen dheweke ngalami masalah karo proses pra-tes, meh setengah (46%) ujar manawa dheweke ngrasakake jendhela 72 jam kanggo tes ora wajar, 37 persen nemoni kesulitan nemokake Mitra Tes Terpercaya lan 15 persen ujar manawa asil tes kasebut ora tekan wektu. 

Meh kabeh responden sadhar sadurunge tekan pulau-pulau mandat pamrentah daerah supaya ora nyebar virus lan kasedhiyan winates utawa kapasitas fasilitas pengunjung.

Survei kasebut uga takon babagan vaksin COVID-19, tingkat infeksi COVID-19 ing Hawaii minangka faktor milih tujuan kasebut minangka papan sing bakal dikunjungi, lan kemungkinan bisa bali menyang pulau kasebut.

Divisi Penelitian Pariwisata HTA kerja sama karo Penelitian Antologi kanggo nganakake survey, minangka bagean saka kontrak kanggo Kepuasan Pengunjung lan Studi Kegiatan. Survei online ditindakake ing tanggal 21 Desember 2020 lan 4 Januari 2021. Temuan kasebut ditampilake nalika rapat Direksi HTA tanggal 28 Januari.

Sing lengkap Sinau COVID-19 Pengunjung kasedhiya ing situs web HTA.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.