Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Hyatt Regency anyar dibukak ing China

Hotel Hyatt Regency anyar dibukak ing China
Hotel Hyatt Regency anyar dibukak ing China
ditulis dening Harry S. Johnson

Hyatt Regency Ningbo Hangzhou Bay dadi pusat semangat kanggo Wilayah Ningbo Hangzhou Bay sing berkembang kanthi cepet

Print Friendly, PDF & Email

Kabupaten Hyatt Ningbo Hangzhou Bay ngumumake dibukak dina iki. Ing jejere Jembatan Hangzhou Bay sing dadi jembatan nyebrang segara paling dawa ing donya, sing nyambungake Ningbo, Shanghai, Hangzhou lan Suzhou, hotel iki dadi pusat energi kanggo Wilayah Ningbo Hangzhou Bay sing berkembang kanthi cepet.

Ningbo Hangzhou Bay New Area minangka distrik bisnis ing industri otomotif, teknologi lan keuangan sing berkembang maju. Uga dikenal kanthi pemandangan pesisir sing apik lan panganan laut seger. Plancongan singkat saka hotel kasebut, Taman Wetland Nasional minangka papan nonton migrasi manuk kelas internasional, lan taman tema Fangte Oriental Heritage, uga cedhak, nawakake tamasya kanggo kulawarga. Dumunung ing pusat komersial, hotel kasebut nggawe akses gampang menyang Jembatan Hangzhou Bay. Ana anter jemput bandara saben dina, dadi Bandara Internasional Ningbo Lishe gampang diakses.  

"Minangka kita Hyatt Portofolio Kabupaten terus berkembang kanthi ekspektasi ing Tiongkok, kita seneng nampani hotel anyar sing semangat ing Delta Sungai Yangtze lan menehi tamu ruang kanggo nggawe hubungan sing migunani apa lagi plancong kanggo bisnis utawa plancongan, "ujare Stephen Ho, presiden wutah lan operasi kanggo Asia Pasifik, Hyatt. "Kabupaten Hyatt Ningbo Hangzhou Bay nggawa keramahan kelas internasional, ruang makan lan ruang rapat sing intuisi menyang tujuan wisata komersial lan ekologis strategis sing muncul."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.