Warta Breaking Botswana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Rusia lan Botswana ora duwe visa tanggal 8 Oktober

Rusia lan Botswana ora duwe visa tanggal 8 Oktober
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kesepakatan ngilangi visa antar pemerintah antara Rusia lan Botswana, ditandatangani dening menteri luar negeri Sergey Lavrov lan Unity Dow ing sisih ngisor Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg ing wulan Juni 2019, bakal diwiwiti tanggal 8 Oktober, Kementerian Luar Negeri Rusia ngumumake dina iki.

"Miturut perjanjian kasebut, warga Rusia lan Botswana sing ora ngrancang kerja, sinau utawa tetep manggon ing negara liya, ora butuh visa kanggo mlebu lan nginep ing negara kasebut utawa lelungan kanthi transit, yen tetep ora ngluwihi 30 dina, ”pratelan kasebut diwaca.

Miturut kementerian, total durasi nginep ora bisa ngluwihi 90 dina sajrone 180 dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov