Breaking News Internasional Breaking News Singapura Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa sing ditindakake Pariwisata Singapura sawise COVID-19?

singapore
pariwisata singapore

Industri pariwisata Singapura ngupayakake nglawan efek COVID-19 ngembangake model operasi anyar amarga ndhukung upaya pertempuran virus corona.

Print Friendly, PDF & Email

Amarga watesan perjalanan global lan penutupan perbatasan sing durung pernah ana sadurunge, Pariwisata Singapura nyuda kedatangan pengunjung lan kuitansi pariwisata ing taun 2020. Kedatangan pengunjung (VA) mudhun 85.7 persen ing taun 2020 nganti tekan 2.7 yuta pengunjung (meh kabeh saka 2 wulan pertama 2020). Kuitansi pariwisata (TR) mudhun 78.4 persen dadi S $ 4.4 milyar ing 3 kuartal pertama taun 2020.

Sanajan wis tahan rekor taun paling angel, sektor pariwisata Singapura wis ngupayakake mbayangno babagan penawaran lan pengalaman, nalika ndhukung upaya nasional kanggo ngatasi pandemi COVID-19. Perusahaan sing ana gandhengane karo pariwisata entuk bathi saka macem-macem langkah dhukungan pamrentah kanggo ndandani produk lan penawaran nalika nggawe kapabilitas anyar supaya bisa entuk posisi tuwuh ing mbesuk.

Pak Keith Tan, Kepala Eksekutif saka Dewan Pariwisata Singapura (STB) ujar: "Sektor pariwisata Singapura kudu berjuang supaya bisa urip ing taun 2020. Bisnis pariwisata kita nampilake ketahanan lan adaptasi sing gedhe banget sajrone jaman angel iki, nggawe model bisnis lan nggunakake teknologi kanggo nemokake solusi ing jagad COVID-19. Aku uga matur nuwun kanggo komitmen kanggo njaga warga Singapura tetep aman.

“STB tetep yakin karo jabatan Singapura minangka salah sawijining tujuan plancongan paling aman lan paling apik ing donya lan prospek jangka panjang sektor pariwisata Singapura. Nalika lelungan internasional akeh ora bisa dilanjutake kanthi cara utama ing taun 2021, STB bakal terus ngadeg bareng mitra industri kita kanggo nyiapake pemulihan lan miwiti nggawe masa depan pariwisata sing luwih apik lan luwih sustainable. ”

Malah ing taun sing angel iki, bisnis pariwisata duwe peran penting ing perang Singapura nglawan COVID-19. Hotel nawakake properti kanggo macem-macem tujuan akomodasi, kalebu Fasilitas Karantina Pemerintah, fasilitas Swol Isolation. lan fasilitas khusus bewara ing omah (SDF). Contone, luwih saka 70 hotel wis dadi SDF ing macem-macem titik wiwit Maret 2020. Ing tanggal 31 Desember 2020, SDF nampung luwih saka 80,000 wong ing Notifikasi Omah, kanthi dhukungan saka 2,300 pekerja ngarep ing industri hotel .

Resor Integrasi uga nyumbang kanthi cara liya. Luwih saka 2,000 staf Resorts World Sentosa sing dilayani ing Fasilitas Perawatan Komunitas ing Singapura EXPO lan MAX Atria, uga pusat gudang Big Box. Dheweke ngatur operasi, nyediakake panganan, lan alat perawatan sing dikemas. Marina Bay Sands nyumbang udakara 15,000 kg panganan kanggo The Food Bank lan ngemas 15,000 alat perawatan kanggo para migran lan kulawarga kanthi penghasilan kurang sing kena pandemi kasebut.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.