Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News Resorts Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Rahasia saka Hawaii: Kabeh Pertarungan Alami Melawan COVID-19

pahlawan
pahlawan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaii wis dadi pimpinan ing jagad iki kanthi energi terbarukan lan kabeh sing alami.
Mula ora nggumunake kabeh reaksi alami anyar kanggo sanitasi COVID-19 asale saka Aloha Negara.

Print Friendly, PDF & Email

Hotel wis ngentekake pirang-pirang yuta kamar sanitasi. Sawise kamar dibersihake kanthi jero, butuh 2 dina sadurunge bisa disediakake maneh. Alesané yaiku: Bahan kimia digunakake kanggo disinfeksi.

Inframerah minangka pilihan liyane, nanging ora akeh hotel sing nggunakake. Perusahaan wiwitan ing Hawaii nggawe solusi - lan alami, murah, ora beracun, lan efektif banget.

Dustin Hara lan Benjamen Tongson duwe ide lan ngarani Sistem HIRO. Ana kasempatan HIRO bisa dadi PAHLAWAN uga kanggo industri pariwisata lan pariwisata.

Maskapai penerbangan, hotel, toko, nanging uga rumah tangga kepeksa disinfeksi terus-terusan. Nggunakake bahan kimia bisa uga ora dadi alternatif sing paling sehat lan efektif kanggo biaya. Ultra-abang minangka solusi sing apik, nanging pendekatan sing alami adhedhasar banyu keran, uyah, lan cuka bisa dadi standar anyar - digawe ing Hawaii.

Dustin ujar: "Ing tengah pandemi sing diwiwiti taun kepungkur, kita njupuk keputusan yen butuh tumindak kanggo mbantu kulawarga, kanca, lan bisnis cilik lokal, gereja, sekolah, lan departemen negara ngliwati jaman sing medeni. katentreman atine. Kita bisa mbukak lawang kanthi resmi lan ngluncurake perusahaan lan merek lokal, Sistem & Solusi HIRO ™. "

HIRO teknologi tinggi, gampang digunakake, aman lan sistem sanitasi sing ora beracun lan solusi kanggo mbenakake COVID-19 bebarengan karo akeh patogen, agen virus, mikro-organisme, jamur lan jamur. Sistem kasebut kudu nyedhiyakake sistem lan solusi sanitasi sing aman lan dipercaya

Dustin nambahake: "Kanthi COVID-19 kasus mundhak lan variasi virus mutant muncul, aku ngerti sejatine kabeh wong golek wangsulan lan cara supaya bisa" normal "bali ing jaman edan iki. Iki minangka Taun Baru lan saiki wayahe bisa bebarengan lan makarya dadi Ohana ing lokal lan ing saindenging Amerika Serikat. ”

Mangkene sawetara tautan menyang sawetara fitur sing bisa ditindakake kanthi kemitraan karo KITV lan THINK TECH HAWAII:

  • Sanitasi udara kanthi bebas beracun, garing nganti 40k kaki persegi ing menit.
  • Bukti kanggo mateni bakteri udhara, virus, lan jamur.
  • Cloud maya ora ngrusak elektronik utawa dokumen pribadi.
  • Gaman sing sampurna saiki nglawan virus.
  • Tetep ana ing udhara lan papan total nganti pirang-pirang jam sawise aplikasi.

Tonton ringkesan warta kanggo 1 Februari sing diikuti karo wahyu sing luar biasa dening CEO HIRO Dustin Hara:

eTN Berita Global 01 FEB 2021
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.