24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Rilis pers tanggung jawab Kabar Breaking Senegal Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mitra Air Senegal karo Amadeus

Mitra Air Senegal karo Amadeus
Mitra Air Senegal karo Amadeus
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika Air Senegal nerusake layanan ing wilayah kasebut, operator kasebut negesake otomatisasi, lan informasi real-time sing relevan

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika Air Senegal nerusake layanan ing wilayah Afrika Kulon, maskapai kasebut negesake otomatisasi, lan informasi real-time sing relevan
  2. Ngerti manawa inovasi minangka kunci sukses kanggo pulih industri penerbangan, maskapai penerbangan Senegal Air Senegal wis bermitra karo Amadeus
  3. Air Senegal nerusake layanan maneh menyang kahanan ekspansi

Ngerti manawa inovasi minangka kunci sukses kanggo pulih industri penerbangan, maskapai penerbangan Senegal Air Senegal wis bermitra karo Amadeus kanggo ngetrapake Altéa Suite kalebu Sistem Layanan Penumpang sing lengkap (PSS).

As Air Senegal nerusake layanan ing wilayah kasebut, operator kasebut negesake otomatisasi, lan informasi real-time sing relevan. Sistem Layanan Penumpang Amadeus Altéa (PSS) nawakake elemen kasebut kanthi kemampuan reservasi, inventaris, lan kontrol keberangkatan lengkap. Iki uga ngidini maskapai bisa ndhukung para lelungan sajrone lelungan, nyedhiyakake tandha wektu nyata, pribadi kanggo menehi informasi babagan perubahan penerbangan, layanan, utawa penawaran khusus. Sistem kasebut mbantu maskapai ngatur layanan kanggo para penumpang lan nawakake prosedur check-in sing luwih cepet lan luwih gampang.

Yen ana gangguan, Altéa PSS bakal ngidini Air Senegal bisa nampung maneh penumpang sajrone sawetara menit. Yen ana pesawat pangowahan menit pungkasan, maskapai kasebut bakal bisa langsung nggawe penumpang maneh kanthi otomatis lan nyetel imbangan bobot lan beban. Kanthi konfigurasi pesawat lan konfigurasi ulang otomatis kanthi otomatis, maskapai kasebut bakal nyegah keterlibatan manual sing larang, akeh wektu lan intensif sumber daya.

Air Senegal ana ing kahanan ekspansi global sing cepet nalika pandemi kasebut nyerang. Sanajan pandemi, operator kasebut isih ngrencanakake nambah rong tujuan Eropa menyang portofolio sing tuwuh, uga penerbangan menyang macem-macem tujuan ing Afrika. Uga bubar nandur modhal ing armada modern kanthi wolung Airbus A220-300 sing dipesen ing Dubai Air Show ing taun 2019.

Mamadou Ba, Direktur Eksekutif Kinerja lan Layanan Dhukungan kanggo Air Senegal, ujar: "Minangka salah sawijining maskapai paling cepet ing Afrika, ing Air Senegal, kita target dadi pimpinan transportasi udara Afrika Barat kanthi ngandelake hub regional. Kita ngupayakake kepuasan pelanggan lan keunggulan operasional, lan kita yakin manawa kemitraan karo Amadeus bakal ngidini kita muncul luwih kuwat saka krisis COVID-19. ”

Maher Koubaa, Wakil Presiden Eksekutif Maskapai Penerbangan kanggo Timur Tengah, Turki & Afrika ing Amadeus, nambah: "Kita seneng bisa bermitra karo Air Senegal ing dalan kanggo pulih. Nyengkuyung ndeleng proaktifitas maskapai inovatif kaya nalika adaptasi lan rencana mbesuk. Kita kabeh ing Amadeus ngarep-arep bisa kerja tangan karo operator kanggo ngetrapake kekuwatan teknologi nalika ngupayakake tantangan dadi kesempatan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.