Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam ngelingake para tamu lan warga supaya tetep ing njero omah amarga kualitas hawa sing kurang

Pengunjung lan warga Vietnam ngelingake supaya tetep ing njero omah amarga kualitas udara sing kurang
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pejabat berwenang Vietnam ngelingake para pengunjung lan warga supaya ora luwih akeh nyawisake wektu ing njobo, amarga kualitas udara saya parah Vietnam sajrone sawetara dina kepungkur.

Iki utamane bener kanggo rong kutha gedhe - Hanoi lan Kota Ho Chi Minh.

Pamrentah yakin manawa polusi udara ana hubungane karo udan deres, uga petani ngobong residu beras sawise panen kanggo nyiapake tanduran anyar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov