24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa peraturan Level 3 sing disetel ing Afrika Selatan?

Apa peraturan Level 3 sing disetel ing Afrika Selatan?
Presiden Afrika Selatan Cyril Ramaphosa
ditulis dening Harry S. Johnson

Kabeh wong disengkuyung supaya terus netepi aturan kasebut

Print Friendly, PDF & Email

Presiden Afrika Selatan, Cyril Ramaphosa, ngumumake wingi sore yen negara kasebut bakal ngatasi sawetara watesan Level 3 COVID-19 sing bakal ditrapake langsung.

Pangaturan ing ngisor iki saiki ditrapake:

  • Jam kurva saiki wiwit jam 11 wengi nganti jam 4 esuk.
  • Perusahaan sing ora penting, kalebu: restoran lan bar kudu ditutup jam 10 wengi.
  • Ing papan umum, ora luwih saka 50 wong sing diidini ing njero omah lan 100 wong ing njobo; Nanging, papan bisa uga ora ngluwihi 50% kapasitase.
  • Penjualan alkohol saka toko ritel bakal diidini, nanging mung dina Senen nganti Kamis antarane 10 esuk nganti 6 sore.
  • Konsumsi Alkohol ing Lokasi mung diidini ing toko sing dilisensi wiwit jam 10 esuk nganti 10 wengi.
  • Peternakan Anggur lan pabrik mikro bisa uga adol alkohol kanggo ngonsumsi situs ing njaba jam operasi.
  • Pantai, bendungan, kali, kolam renang lan taman dibukak miturut protokol jarak lan sosial.
  • Umume klumpukan njero ruangan lan ruangan dilarang, kalebu: klumpukan sosial, acara politik, rapat dewan tradisional lan pakumpulan ing lapangan olahraga.
  • Nganggo topeng minangka ukum, lan yen ora ditrapake bakal dianggep minangka pelanggaran sing bisa diukum.

Pariwisata Cape Town nampani pengumuman Presiden Ramaphosa lan ngarep-arep bisa ndeleng gerakan sing penting ing papan pariwisata lan perhotelan saiki amarga akeh watesan sing wis diatasi. Kabeh wong disengkuyung supaya terus netepi aturan kasebut. Tansah nganggo topeng, ngresiki rutin, tanggung jawab nalika metu, lan priksa manawa pengunjung uga duwe tanggung jawab. Covid-19 sejatine isih kasunyatan kita lan masarakat isih kudu ngupayakake kabeh kanggo nglengkung kurva lan ora nggawe kulawarga lan kanca, staf lan komunitas ing bebaya sing ora perlu. Ayo dadi bener! Ayo dadi kanggo Cape Town!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.