aviation Plancongan Bisnis Warta Pamrentah LGBTQ News Lelungan Rel Mbangun maneh Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Sekretaris Transportasi AS LGBT Buttigieg: Apa sing Diomongake US Travel?

buttigieg
Sekretaris Transportasi Buttigieg

Asosiasi Plancongan AS ngagetake janjian Sekretaris Transportasi Buttigieg sing gampang dikonfirmasi kanthi swara 86-13.

Print Friendly, PDF & Email

Pete Buttigieg, mantan Walikota South Bend, Indiana, nggawe sejarah dina iki, Selasa, 2 Februari 2021, dadi wong gay terbuka kanggo menang konfirmasi Senat kanggo mbukak departemen Kabinet. Dheweke gampang dikonfirmasi dadi Sekretaris Perhubungan kanthi swara 86-13. Sekretaris Transportasi Buttigieg wis dadi salah sawijining pasuryan sing paling katon sadurunge konfirmasi, ditampilake ing The Tonight Show lan The View uga outlet liyane.

The Plancongan AS Presiden lan CEO Asosiasi Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan konfirmasi Senat saka Pete Buttigieg kanggo memimpin Departemen Perhubungan AS:

"Departemen Perhubungan bakal duwe peran penting kanggo miwiti maneh lelungan udara domestik lan internasional kanthi aman, lan pendekatan pragmatis Sekretaris Buttigieg kanggo kebijakan transportasi bakal njamin kita bisa nindakake kanthi cara nglindhungi kesehatan masyarakat lan njamin pertumbuhan ekonomi bisa urip kanthi aman.

"Minangka mantan walikota, Buttigieg nggawa pamikiran adhedhasar prioritas kanggo investasi transportasi, sing bakal migunani wiwit lelungan lan pariwisata wis entuk industri paling angel ing industri AS amarga kejatuhan pandemi kasebut. Saiki wayahe prioritas investasi ing proyek sing bakal nyepetake pemulihan, nggawa ing masa depan mobilitas, lan njamin industri lelungan kanthi kompetitif global.

"Plancongan lan pariwisata kelangan $ 500 milyar lan 4.5 yuta lapangan kerja amarga plancongan mandheg taun kepungkur, lan industri ngarep-arep bisa kerja sama karo Buttigieg kanggo nggampangake comeback sing kuat. Kita matur nuwun marang Senat amarga wis nimbang-nimbang nominasi kanthi cepet supaya karya penting iki bisa diwiwiti. "

Buttigieg yuswa 39 taun minangka anggota paling enom saka Kabinet Biden. Dheweke bakal njupuk kendali ing agensi sing jembar karo yuridiksi babagan kabeh perkara saka dalan gedhe federal nganti jalur pipa, lalu lintas udara, lan ril sepur, sing nggunakake 55,000 wong.

Sawise suara, Buttigieg tweets manawa dheweke "dihormati lan diremehake kanthi swara dina iki ing Senat - lan siap kerja."

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.