Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Qatar Airways dadi maskapai resmi Piala Dunia Klub FIFA

Miturut pandemi COVID-19, turnamen kasebut bakal diatur miturut pedoman keamanan FIFA sing dibutuhake kanggo njaga kesehatan lan keamanan kabeh pihak sing melu kompetisi

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Airways bangga dadi Mitra Maskapai Resmi FIFA Club World Cup ™, sing dadi tuan rumah ing Qatar kanggo taun kapindho, ing endi tawuran juara klub kontinental jagad iki bakal ditindakake antara tanggal 4 - 11 Februari 2021.

Ing cahya saka Covid-19 pandemi, turnamen kasebut bakal diatur miturut pedoman keamanan FIFA sing dibutuhake kanggo njaga kesehatan lan keamanan kabeh pihak sing melu kompetisi. Stadion City Education lan Stadion Ahmad Bin Ali kabeh bakal dadi tuan rumah pertandingan kasebut, kayata Ulsan Hyundai (AFC), Al Ahly (CAF), Tigres (CONCACAF) Palmeiras (CONMEBOL), FC Bayern München (UEFA) lan dadi tuan rumah juara liga Al Duhail SC (QSL), kabeh bakal saingan kanggo entuk penghargaan paling bergengsi ing bal-balan klub global. Kanggo njamin pengalaman lelungan sing aman lan lancar, Bandara Internasional Hamad tim nyediakake rencana operasional sing luwih dhisik kanggo rawuh lan mangkat tim kasebut.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Nalika entuk momentum menyang FIFA World Cup Qatar 2022 ™, kita seneng bisa melu dadi maskapai resmi sing nggabungake klub-klub top saka kabeh bawana, ing endi Qatar bakal dadi panggung kanggo FIFA Club World Cup Qatar 2020 ™. Minangka maskapai nasional Negara Bagian Qatar, kita ngarep-arep nyambut tim sepak bola kelas internasional sing bakal nggabungake para penggemar sing nonton saka saindenging jagad. "

Undian kanggo turnamen kasebut ditindakake ing kantor pusat FIFA ing Zurich, nalika ngrancang jadwal turnamen, sing diwiwiti ing Stadion Ahmad Bin Ali tanggal 4 Februari.

Saliyane dadi Mitra Maskapai resmi FIFA, kulawarga bal-balan Qatar Airways klub-klub global paling dhuwur kalebu Al Sadd SC, AS Roma, Boca Juniors, FC Bayern München, KAS Eupen lan Paris Saint-Germain. Penggemar bisa njupuk strip bal-balan paling anyar kanggo juara Eropa FC Bayern München, nalika pindhah liwat HIA ing siji-sijine FC Bayern Fan-Shop sing mandhiri ing Timur Tengah. Operator nasional Negara Bagian Qatar duwe kemitraan utama karo sawetara acara olahraga lan organisasi terkenal liyane.

Ing November 2020, Qatar Airways ngumumake pesawat khusus Boeing 777 sing dicet ing FIFA World Qatar 2022 ™, kanggo tandhane rong taun nganti turnamen diwiwiti tanggal 21 November 2022. Pesawat bespoke, sing nduwe merek khas FIFA World Cup Qatar 2022 ™ yaiku tangan dicet kanggo mengeti kemitraan maskapai kasebut karo FIFA. Luwih akeh pesawat ing armada Qatar Airways bakal duwe livery FIFA World Qatar 2022 ™ lan bakal ngunjungi sawetara tujuan ing jaringan kasebut.

Qatar Airways saiki ngoperasikake luwih saka 800 penerbangan mingguan menyang luwih saka 120 tujuan ing saindenging jagad. Ing pungkasan Maret 2021, Qatar Airways ngrencanakake nggawe jaringan maneh menyang luwih saka 130 tujuan kanthi akeh kutha sing bakal dilayani kanthi jadwal frekuensi saben dina utawa luwih. 

Print Friendly, PDF & Email