24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
budaya Investments Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Festival musik internasional ing Kota Ho Chi Minh

HCM City bakal dadi tuan rumah Hò dô 2019 (HOZO), festival musik internasional tanggal 13-15 Desember, miturut Departemen Budaya, Olahraga lan Pariwisata ing kutha kasebut.
42100 309qdngethuatduongpho6a 4read mung 1569852298416497470050 9 1
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Departemen Budaya, Olahraga lan Pariwisata Kota Ho Chi Minh. Bakal dadi tuan rumah Hô dô 2019 (HOZO), festival musik internasional.

Festival kasebut minangka bagean saka rencana investasi strategis HCM City kanggo ngembangake industri budaya kutha nganti taun 2020 lan bakal dianakake tanggal 13-20 Desember kanthi 10 negara sing katon.

HCM City wis wiwit dianggep minangka papan kanthi kegiyatan musik sing paling nyenengake ing negara kasebut. Nanging, akeh warga lokal ora duwe kesempatan kanggo ngrasakake semangat sejatine festival.

Sajrone 10 taun kepungkur, akeh wong sing seneng musik mung bisa bangga Giai Điệu Mùa Thu (Autumn Melody), festival sing khusus kanggo musik klasik.

Miturut wakil direktur Departemen Budaya, Olahraga lan Pariwisata Kota HCM, Nguyễn Thị Thanh Thuý, HOZO bakal menehi kesempatan sing apik kanggo musik tradisional kanggo gabung karo musik modern, nyebarake nilai musik lan budaya nasional menyang jagad.

Macem-macem pagelaran bakal ditawakake, wiwit jazz lan pop nganti musik tradisional. Barisan kasebut kalebu seniman saka Prancis, Belgia, Spanyol, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Australia, Yunani, Kuba lan Việt Nam. Warga lokal bakal bisa nikmati kegiatan musik uga pameran lan beya panganan ing festival kasebut.

Band-band enom saka saindenging negara disaranake ngirimake pagelaran liwat https://hozomusicfestival.com supaya bisa dipilih lan tampil bareng jajaran internasional sajrone festival kasebut.

Musisi Huy Tuấn, direktur musik lan seni festival kasebut, ujar manawa kabeh kutha kudu ana festival musik, utamane HCM City, amarga iku kutha paling gedhe ing negara kasebut lan duwe pasar musik sing beda-beda.

Festival kasebut ngidini warga lokal nemokake macem-macem jinis musik lan seniman lan uga menehi kesempatan kanggo kumpul maneh karo kanca lan kulawarga ing acara sing nyenengake, miturut Tu joyn.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.