24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Peru Keslametan transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Peruvian Airlines mungkasi operasi kanthi akun bank beku

Peruvian Airlines mungkasi operasi kanthi akun bank beku
maskapai penerbangan peruvia
ditulis dening Juergen T Steinmetz
Peru Airlines misale jek ora duwe bisnis sawise rekening bank beku sementara kanggo pejabat Peru.
Maskapai iki diadegake ing wulan November 2007 lan adhedhasar ing Lima Peru.

Peruvian Airlines mati sawise operasi 10 taun wingi kanthi siji B737-400, limang B737-500, loro disimpen DC-8-73F's lan pesenan sing ditundha kanggo sepuluh MC-21 Rusia lan sepuluh Sukhoi SSJ100 kanggo Aero Peru "mbesuk" wungunipun.

Maskapai kasebut duwe masalah arus kas nalika sawetara kacilakan

Peru minangka papan perang kanggo bocah lanang BIG saiki, kanthi Latam Peru, Avianca Peru, Viva Air Peru kabeh nggunakake pesawat anyar vs pesawat lawas nanging murah dening operator lokal. Mung sawetara wektu sadurunge wong liya sirna

Tomas Chlumecky, sawijining eksekutif penerbangan internasional marang eTN: Ana udakara 820 maskapai layanan sing dijadwalake ing donya saiki, mung 290 (35%) sing dadi anggota IATA. Iki tegese ana udakara 530 maskapai cilik. Saben taun sawetara ilang lan sing anyar diwiwiti.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.