24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Warta Breaking Panama Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

IATA Travel Pass diadili ing Amerika Tengah

IATA Travel Pass diadili ing Amerika Tengah
IATA Travel Pass diadili ing Amerika Tengah
ditulis dening Harry S. Johnson

Pamrentah pertama lan maskapai nasional pertama ing Amerika sing nyoba IATA Travel Pass

Print Friendly, PDF & Email
  • Pamrentah Amerika Tengah pisanan lan maskapai nasional ngumumake partisipasi ing sidhang IATA Travel Pass
  • IATA Travel Pass bakal penting banget kanggo nggawe konektivitas global nalika ngatur risiko COVID-19
  • Iki minangka langkah penting kanggo ngaktifake lelungan internasional sajrone pandemi, menehi kapercayan marang wong yen dheweke wis memenuhi kabeh sarat mlebu COVID-19 dening pamrentah

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) kerja sama karo pamrentah Republik Panama lan Copa Airlines kanggo nyoba IATA Travel Pass - aplikasi seluler kanggo nulungi para penumpang kanthi gampang lan aman ngatur lelungan sejatine karo sarat pamrentah kanggo tes COVID-19 utawa informasi vaksin.

  • Panama minangka pamrentah pisanan sing melu sidhang IATA Travel Pass sing penting kanggo nggawe maneh konektivitas global nalika ngatur risiko COVID-19.
     
  • Copa Airlines bakal dadi operator pertama ing Amerika sing nyoba IATA Travel Pass. 

Nggunakake IATA Travel Pass, penumpang Copa Airlines bakal bisa nggawe 'paspor digital'. Iki bakal ngidini para penumpang cocog karo rencana perjalanan karo syarat kesehatan COVID-19 sing dituju lan validasi manawa tundhuk karo iki. Tahap uji coba awal diarepake bakal diwiwiti wulan Maret ing pesawat pilihan saka Hub Copa saka Amerika ing kutha Panama. 

"Ing Copa Airlines, kita bangga bisa dadi pionir ing implementasi IATA Travel Pass, kerja sama karo IATA lan pamrentah Panama. IATA Travel Pass bakal nyederhanakake lan ningkatake kepatuhan syarat kesehatan kanggo para penumpang. Solusi standar internasional kanggo paspor kesehatan digital kayata IATA Travel Pass nduweni kunci restart aman saka industri pariwisata lan pariwisata, sing dadi kontributor penting kanggo ekonomi Panama lan Amerika Latin, "ujare Dan Gunn, Wakil Presiden Senior Operasi kanggo Copa. .

"Pamrentah Panama ndhukung implementasi alat penting iki sing dikembangake dening IATA, kanthi integrasi karo macem-macem pemangku kepentingan, bakal ngidini para penumpang tundhuk karo sarat kesehatan, saengga bisa ngasilake kapercayan ing lelungan lan pariwisata, pilar penting kanggo pemulihan ekonomi negara, ”Jarene Ivan Eskildsen, Administrator Otoritas Pariwisata Panama.

"Pass Travel IATA saya akeh. Sidhang iki, sing pertama ing Amerika, bakal menehi masukan lan saran sing penting kanggo nambah program Travel Pass. Iki minangka langkah penting kanggo ngaktifake lelungan internasional sajrone pandemi, menehi kapercayan marang masarakat yen dheweke bakal memenuhi kabeh syarat mlebu COVID-19 dening pamrentah. Kita bangga bisa kerja sama karo Copa Airlines lan pamrentah Panama kanggo nyoba penting iki, "ujare Nick Careen, Wakil Presiden Senior IATA kanggo Bandara, Penumpang, Kargo, lan Keamanan.

"Penerbangan minangka tulang punggung kanggo akeh ekonomi ing saindenging Amerika. Lan intine mandheg ing krisis kasebut - nyebabake akeh pekerjaan sing ilang ing wilayah kasebut. IATA Travel Pass bakal nuwuhake kapercayan marang pamrentah manawa para penumpang wis netepi sarat kesehatan, saéngga penerbangan bisa nyambungake ekonomi wilayah kasebut ing saindenging jagad lan ing saindenging jagad. Jaringan ekstensif Copa Airlines ing wilayah kasebut lan posisi geografis strategis Panama ndadekake dheweke dadi calon sing cocog kanggo nyoba IATA Travel Pass, ”ujare Peter Cerdá, Wakil Presiden Regional IATA kanggo Amerika.

Saliyane mriksa syarat lelungan, IATA Travel Pass uga bakal nyakup pendaptaran uji coba lan pungkasane pusat vaksinasi - saengga luwih gampang para penumpang nemokake pusat uji coba lan laboratorium ing lokasi budhal sing cocog karo standar uji coba lan syarat vaksinasi sing dituju. .

Platform kasebut uga bakal ngidini laboratorium lan pusat uji coba kanthi aman ngirim asil tes utawa sertifikat vaksinasi menyang penumpang. Iki bakal ngatur lan ngidini aliran informasi sing aman ing antarane kabeh pihak sing duwe kepentingan lan nyedhiyakake pengalaman penumpang sing lancar.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.