Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hak-hak manungsa LGBTQ News tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Maskapai liyane nambahake dhaptar 2021 saka "Papan Paling Apik Kanggo Kesetaraan LGBTQ"

Maskapai liyane nambahake dhaptar 2021 saka "Papan Paling Apik Kanggo Kesetaraan LGBTQ"
Maskapai liyane nambahake dhaptar 2021 saka "Papan Paling Apik Kanggo Kesetaraan LGBTQ"
ditulis dening Harry S. Johnson

Nalika CEI ora bisa ngukur kabeh aspek sing nggawe ruang kerja kalebu, dhasar kasebut nggawe karyawan bisa ngrasakake urip sing luwih kepenak lan bisa digunakake kaya sejatine.

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai AS entuk skor 100% sing sampurna ing Yayasan Kampanye Hak Asasi Manusia 2021 Indeks Persamaan Perusahaan (CEI)
  • Akeh bisnis ing saindenging AS ningkatake lan terus prioritas lan juara kesetaraan LGBTQ
  • Scorecard minangka laporan benchmarking babagan kabijakan lan praktik perusahaan sing ana gandhengane karo kesetaraan ing papan kerja LGBTQ

Airlines dina iki ngumumake wis entuk 10th skor sampurna 100% ing Yayasan Kampanye Hak Asasi Manusia 2021 Indeks Persamaan Perusahaan (CEI). Scorecard minangka laporan benchmarking babagan kabijakan lan praktik perusahaan sing ana gandhengane karo kesetaraan ing papan kerja LGBTQ. Skor sing sampurna ndadekake United dadi dhaptar 2021 sing prestisius saka "Papan Paling Apik Kanggo Ketaraan LGBTQ."

"Nampa pangakuan iki kanggo 10th taun berturut-turut ngandhakake komitmen kita terus kanggo nggawe papan makarya sing pancen ndhukung lan ngrayakake karyawan lan pelanggan LGBTQ +, "ujare Jessica Kimbrough, Kepala Bhineka Unity, Ekuitas lan Gawan United. "Kita bakal terus kerja bareng karo organisasi kaya Kampanye Hak Asasi Manungsa nalika kita ngupayakake nggawe budaya sing luwih maneka warna, adil lan kalebu ing United ing ngendi kabeh karyawan lan pelanggan rumangsa aman dadi awake asli." 

"Akeh bisnis ing saindenging negara, kalebu United Airlines, maju lan terus prioritas lan juara kesetaraan LGBTQ," ujare Presiden, Alphonso David, Kampanye HAM. "Nalika CEI ora bisa ngukur kabeh aspek sing nggawe ruang kerja kalebu, dhasar kasebut nggawe karyawan bisa ngrasakake urip sing luwih kepenak lan bisa digunakake kaya sejatine awake dhewe - minangka langkah penting, nanging sing mung dadi titik wiwitan. Kebijakan lan praktik macem-macem lan kalebu ing alat kaya CEI iku kritis, nanging pangowahan sing migunani kudu nyinaoni kabijakan kasebut kanthi nyata lan nyata, supaya karyawan LGBTQ pancen katon, dihargai lan dihormati ora mung ing papan kerja, nanging ing saben aspek gesang. "

Komitmen United kanggo kesetaraan LGBTQ + kalebu maskapai AS pertama sing ngakoni kemitraan domestik ing taun 1999 dadi maskapai AS pertama sing nawakake opsi jender non-biner ing kabeh saluran pesenan. United dadi perusahaan publik pertama sing dilebokake ing program Pride Live's Stonewall Ambassador kanggo ngakoni komitmen maskapai kanggo kesetaraan LGBTQ + ing taun 2019 Liwat EQUAL, LGBTQ + Grup Sumber Daya Bisnis maskapai, luwih saka 2,600 anggota kerja sama kanggo nganjurake para komunitas LGBTQ +, nggarap anggota lan pimpinan ing saindenging perusahaan kanggo nggawe cara ngirim lan ndhukung sumber daya, pendhidhikan lan pembelaan. 

United kerja sama karo Kampanye Hak Asasi Manungsa babagan inisiatif pelatihan kalebu pendhidhikan karyawan, liwat modul lan latihan sing komprehensif, babagan kata ganti sing disenengi lan terus-terusan norma gender lan langkah-langkah liyane kanggo nggawe United dadi papan klebu kanggo para pelanggan lan karyawan. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.