Breaking Mexico News Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Keslametan Singapur Maneka Warta

Saka Rusia kanthi Cinta kanggo Amerika: Sputnik V saiki ing Meksiko

Pilih basa sampeyan
RDI
RDI
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saka Rusia karo Cinta. Sputnik V saiki disetujoni ing Meksiko sawise Rusia, Belarus, Argentina, Bolivia, Serbia, Algeria, Palestina, Venezuela, Paraguay, Turkmenistan, Hongaria, UAE, Iran, Republik Guinea, Tunisia lan Armenia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Vaksin Coronavirus saka Rusia Sputnik saiki disetujoni kanggo digunakake ing Meksiko
  2. Sputnik efektif 91.6%
  3. Vaksin Sputnik V adhedhasar platform vektor adenovirus manungsa sing wis kabukten lan ditliti kanthi apik, sing nyebabake selesma umume lan wis ana pirang-pirang taun suwene.

Regane mung $ 10.00 tembakan, lan nglindhungi 91.6% tinimbang COVID-19. Iki minangka statistik sing diterbitake dening Dana Investasi Langsung Rusia (RDIF, dana kekayaan daulat Rusia).

Sputnik minangka vaksin COVID-19 buatan Rusia sing saiki disetujoni dening Komisi Federal kanggo Perlindhungan marang Risiko Sanitasi Meksiko (COFEPRIS).

Vaksin kasebut disetujoni miturut prosedur otorisasi panggunaan darurat tanpa uji klinis tambahan ing negara kasebut. Meksiko dadi negara pisanan ing Amerika Utara sing nyetujoni Sputnik V lan negara kaping 17 ing saindenging jagad.

Kirill Dmitriev, CEO saka Dana Investasi Langsung Rusia, ngandika: 

"Kita nyambut gawe keputusan pejabat berwenang Meksiko kanggo ndhaptar vaksin Sputnik V lan kalebu ing portofolio vaksin nasional nglawan virus corona. Kemitraan antarane Rusia lan Mexicowill nylametake akeh wong lan nglindhungi populasi kanthi nggunakake salah sawijining vaksin paling apik ing saindenging jagad. Efektivitas Sputnik V sing dhuwur dikonfirmasi wingi kanthi data sing diterbitake ing salah sawijining jurnal medis sing paling dihormati, Ing Lancet. "

Sputnik V duwe sawetara kaluwihan utama:

  • Khasiat Sputnik V yaiku 91.6% kaya sing dikonfirmasi data sing diterbitake ing Ing Lancet, salah sawijining jurnal medis paling tuwa lan paling dihormati ing donya; Sputnik V nyedhiyakake perlindungan lengkap kanggo kasus COVID-19 sing parah.
  • Vaksin Sputnik V adhedhasar platform vektor adenovirus manungsa sing wis kabukten lan ditliti kanthi apik, sing nyebabake selesma umume lan wis ana pirang-pirang taun suwene.
  • Sputnik V nggunakake rong vektor liyane kanggo rong tembakan sajrone vaksinasi, nyedhiyakake kekebalan kanthi durasi luwih dawa tinimbang vaksin nggunakake mekanisme pangiriman sing padha kanggo kaloro pemotretan kasebut.
  • Keamanan, khasiat lan kekurangan efek jangka panjang saka vaksin adenovirus wis kabukten luwih saka 250 studi klinis sajrone rong dekade.
  • Pangembang vaksin Sputnik V kerja sama karo AstraZeneca ing uji klinis gabungan kanggo nambah khasiat vaksin AstraZeneca.
  • Ora ana alergi kuat sing disebabake dening Sputnik V.
  • Suhu panyimpenan Sputnik V ing + 2 + 8 C tegese bisa disimpen ing kulkas konvensional tanpa perlu investasi ing infrastruktur rantai kadhemen tambahan.
  • Rega Sputnik V kurang saka $ 10 saben tembakan, dadi terjangkau ing saindenging jagad.

Dana Investasi Langsung Rusia (RDIF) minangka dana kekayaan daulat Rusia sing digawe ing 2011 kanggo nggawe investasi ekuitas, utamane ing Rusia, bebarengan karo investor finansial lan strategis internasional sing misuwur. RDIF minangka katalis investasi langsung ing ekonomi Rusia. Perusahaan manajemen RDIF adhedhasar ing Moskow. Saiki, RDIF duwe pengalaman sukses implementasi luwih saka 80 proyek karo mitra asing sing cacahé luwih saka RUB2 tn lan kalebu 95% wilayah ing Federasi Rusia. Perusahaan portofolio RDIF nggunakake luwih saka 800,000 wong lan ngasilake bathi sing padha karo luwih saka 6% PDB Rusia. RDIF nggawe kemitraan strategis bebarengan karo rekan investor internasional utama saka luwih saka 18 negara sing gunggunge luwih saka $ 40 bn. Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing www.rdif.ru

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.