Caribbean budaya Education Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandals Resorts ngumumake Upaya Beasiswa lan Konservasi

AAA SAVE SANDAL
Sandal Resor

Ing salah sawijining inisiatif kaping pisanan minangka Ketua Eksekutif Sandals Resorts International, Adam Stewart ngumumake nggawe Beasiswa Pariwisata & Perhotelan Stewart Gordon "Butch"nuwuhake kekuwatan pendhidhikan kanggo ngembangake pamimpin pariwisata Karibia sabanjure kanggo ngurmati Kehormatan Gordon "Butch" Stewart OJ, CD, Hon. LLD.

"Bapakku percaya tenan marang kekuwatan kemungkinan; dheweke ngerti lan ngrayakake kemampuane wong kanggo ngungkuli potensi lan ngrampungake perkara-perkara gedhe, "ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International. “Misi inti beasiswa iki yaiku njamin masa depan industri hotel Karibia kanthi nggunakake pipa bakat karo kesempatan - refleksi sejatine semangat bapakku kanggo wilayah lan potensine. Mula, aku seneng ngurmati memori lan conto sing dituduhake kanthi menehi kekuwatan marang anggota tim kita supaya ngimpi gedhe lan ngimpi sing padhang. ”

Didanai liwat kontribusi sing dikumpulake dening Yayasan Sandal, lengen filantropi nirlaba merek sing tujuane nggawe prabédan ing urip masarakat Karibia, beasiswa eponymous kasedhiya kanggo anggota tim full-time sing bakal dievaluasi adhedhasar kabutuhan finansial, atribut pribadi, lan sukses ing saiki peran Bekerja bareng karo Universitas Perusahaan Sandal (SCU) lan kemitraan karo perguruan tinggi lan universitas lokal, sing nampa beasiswa kasebut bakal entuk dana kanggo program kuliah papat taun ing perhotelan lan pariwisata. Aplikasi bakal diakses liwat SCU wiwit 1 Juni 2021.

"Nalika ngluncurake Yayasan Sandal ing taun 2009, kita nindakake kanthi pasuryan resmi kanggo upaya dermawan bapakku wiwit dheweke mbukak lawang Sandals Montego Bay ing taun 1981. Aku saiki dihormati kanggo" formalisasi 'beasiswa iki kanthi jenenge , nambah semangat kanggo mentorship lan kepinginan banget kanggo ningkatake janji Karibia, "ujare Stewart.

Saliyane program beasiswa, sing pengin mbantu ngurmati almarhum Gordon "Butch" Stewart lan tresnane marang wilayah sing diarani omah, bisa kanthi menehi sumbangan kanggo ndhukung upaya konservasi kelautan Sandal Foundation. Liwat nggawe lan ngatur taman kanak-kanak karang lan papan perlindungan segara, lan kerja sama karo klompok komunitas lokal kanggo restorasi mangrove lan konservasi penyu, Yayasan Sandals wis mbantu mulihake lan njaga ekosistem laut sing alus sing wis dingerteni lan disenengi dening donya. Kajaba iku, Yayasan terus komitmen kanggo kerja bareng sekolah lan pendhidhikan lokal kanggo nggabungake pendhidhikan kelautan ing kurikulum, lelungan langsung menyang lapangan sing dilindhungi, lan melu warga ing komunitas pesisir babagan program manajemen limbah padhet sing tepat kanggo njamin anane pimpinan lingkungan kanggo taun-taun mbesuk.

Miturut Heidi Clarke, Direktur Eksekutif Yayasan Sandal, "Pimpinan pungkasan paling ana ing omah nalika ana banyu. Dheweke tresna banget marang Laut Karibia lan pirang-pirang taun kepungkur, menehi kontribusi kanggo konservasi segara ing saindenging wilayah kasebut, "ujare Clarke. “Pak Stewart wis mengaruhi akeh wong ing saindenging jagad, lan warisane bakal terus urip nalika kita terus ngiyatake kemitraan lan komunitas dadi pembuat perubahan positif. ”

Sandals Resorts International lan Sandals Foundation bakal terus nindakake jabatane kanggo ningkatake semangat Gordon "Butch" Stewart kanggo filantropi kanthi ndhidhik masarakat ing wilayah kasebut, nyediakake alat lan dana sing dibutuhake kanggo target profesional luwih lanjut, lan ngetrapake inisiatif kanggo nglindhungi pulau-pulau sing disenengi. akeh

Kanggo informasi luwih lengkap lan nyumbang kanggo Beasiswa Pariwisata & Perhotelan The Gordon "Butch" Stewart utawa kanggo upaya Konservasi Laut, bukak www.sandalsfoundation.org.  

Warta liyane babagan Sandal

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.