24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Papan turis Kenya entuk sertifikasi ISO

en_bg_adventureSafari
en_bg_adventureSafari
ditulis dening editor

Apa sing jelas minangka arah saka tujuan Dewan Wisata Kenya (KTB) sing bakal ditindakake ing taun-taun ngarep minangka alat pemasaran utama negara kasebut kanggo pariwisata lan PR jaban rangkah, dewan kasebut pungkasan

Print Friendly, PDF & Email

Ing panentu sing jelas minangka arah sing arep dituju Dewan Turis Kenya (KTB) ing taun-taun ngarep minangka alat pemasaran utama negara kanggo pariwisata lan PR jaban rangkah, dewan minggu kepungkur nampa sertifikasi resmi kanggo ISO 2001: 2008. Sanalika, piagam layanan sing direvisi uga diluncurake lan nerbitake ejaan arah sing bakal ditindakake KTB ing taun-taun mbesuk kanggo menehi pangarepan gedhe yen bakal nggawa 3 yuta pengunjung ing negara kasebut ing wektu kasebut.

Kanthi sertifikasi ISO, KTB wis ngrusak landasan anyar ing wilayah Afrika Wétan, lan tantangane saiki wis jelas ana ing lembaga mitra ing Uganda, Tanzania, lan Rwanda kanggo ngetutake langkah kasebut lan padha-padha ngenalake skema sing padha, uga bisa uga duwe audit kualitas. standar sing diakoni sacara internasional saengga administrasi internal bisa dilancarake lan dana lan penekanan paling akeh diwenehake kanggo promosi ing pasar sing ana, anyar, lan berkembang, ditambah komponen domestik, mesthine nggunakake paling akeh sumber daya langka.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.