24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Armenia aviation Warta Breaking Azerbaijan Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia kanggo ngluncurake maneh Armenia lan Azerbaijan

Rusia kanggo ngluncurake maneh Armenia lan Azerbaijan
Rusia kanggo ngluncurake maneh Armenia lan Azerbaijan
ditulis dening Harry S. Johnson

Federasi Rusia nerusake layanan udara internasional kanthi timbal balik karo luwih akeh negara

Print Friendly, PDF & Email
  • Rong penerbangan saben minggu bakal ditindakake ing antarane Moskow lan Baku
  • Papat penerbangan saben minggu bakal ditindakake ing antarane Moskow lan Yerevan
  • Rusia miwiti layanan udara internasional kanthi bertahap nalika musim panas 2020

Pejabat layanan pers pemerintah Rusia ngumumake yen Federasi Rusia bakal miwiti maneh layanan udara karo Armenia lan Azerbaijan wiwit tanggal 15 Februari.

Rong penerbangan saben minggu bakal ditindakake ing antarane ibukota Rusia ing Moskow lan ibukota Azerbaijan Baku, lan papat penerbangan - antarane Moskow lan ibu kota Armenia Yerevan.

"Sampeyan wis mutusake kanggo nerusake layanan udara internasional kanthi timbal balik karo Azerbaijan (Moskow-Baku, rong penerbangan saben minggu) lan Armenia (Moskow-Yerevan, papat penerbangan saben minggu) wiwit 15 Februari 2021," ujare laporan kasebut.

Jumlah penerbangan penumpang biasa menyang Kyrgyzstan (rute Moskow-Bishkek) uga bakal ditambah kanthi timbal balik saka siji nganti telung saben minggu wiwit 8 Februari.

Rusia nundha kabeh penerbangan penumpang komersial menyang negara liya ing tengah Covid-19 pandemi ing wulan Maret 2020. Resume layanan udara internasional kanthi bertahap diwiwiti musim panas pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.