News

Menteri pariwisata Afrika milih penghargaan pariwisata sing prestisius

TanzaniaNewMinister
TanzaniaNewMinister
ditulis dening editor

Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania, Ny.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Sumber Daya Alam lan Pariwisata Tanzania, Ibu Shamsa Mwangunga, wis diumumake minangka salah siji saka enem menteri pariwisata Afrika liyane sing ora ana gandhengane karo Menteri Pariwisata Tahunan Afrika sing prestisius.

Miturut panitia, Investor Afrika (AI), Ibu Mwangunga bakal gabung karo menteri liyane ing portofolio sing padha saka Zimbabwe, Uganda, Ghana, Sierra Leone, Zambia, lan Namibia.

Africa Investor (AI) ujar minggu iki manawa menteri pariwisata Tanzania bakal gabung karo enem menteri liyane ing Afrika ing dhaptar kasebut kanggo nampa penghargaan kasebut ing wulan Februari.

Jeneng pemenang kasebut kalebu ing dhaptar cekak lan bakal diumumake dening Africa Investor, sawijining klompok riset lan komunikasi investasi internasional terkemuka, ing Upacara Penghargaan Tahunan Investasi Pariwisata tahunan.

Menteri Pariwisata Afrika liyane sing kalebu dhaptar kanggo nampa penghargaan kasebut yaiku Walter Mzembi, Menteri Pariwisata lan Industri Perhotelan, Republik Zimbabwe; Kahinda Otafiire, Menteri Pariwisata, Perdagangan lan Industri (Uganda); Ibu Juliana Azumah-Mensah, Menteri Pariwisata (Ghana); Catherine Namugala, Menteri Pariwisata, Lingkungan lan Sumber Daya Alam (Zambia); Tirus Hindolo Sunanguru, Menteri Pariwisata Sierra Leone; lan Nandi-Ndaitwah, Menteri Lingkungan lan Pariwisata Namibia.

Ngomentari penghargaan kasebut, Geoffrey Lipman, penasehat khusus sekretaris jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) ujar manawa penghargaan kasebut minangka siji-sijine inisiatif ing Afrika sing dirancang kanggo ngakoni prestasi bisnis, pamrentah, organisasi, lan individu sing duwe menehi kontribusi luar biasa kanggo tuwuh investasi pariwisata berkelanjutan ing bawana.

Penghargaan kasebut bakal diwenehake ing upacara gala tanggal 16 Februari ing Rainbow Towers Hotel and Convention Center, ing Harare, Zimbabwe. Bakal cocog karo KTT Investasi Pariwisata Investor Afrika 2010 wiwit tanggal 15-17 Februari ing papan sing padha.

Ngomentari dhaptar kasebut, wakil ketua Investor Afrika, Hubert Danso, ujar manawa investasi modal pariwisata lan pariwisata Afrika sub-Sahara kira-kira US $ 20.4 milyar ing taun 2008 lan ing taun 2018 udakara US $ 42.6 milyar.

"Kaya ing wilayah apa wae, lelungan lan pariwisata minangka pemangkin konstruksi lan manufaktur, lan penghargaan kasebut bakal ngakoni organisasi kasebut minangka perintis proyek kasebut," ujare Pak Danso.

The highly-competitive Tourism Investment Awards received entries from leading African groups in the following categories: Tourism Investment Program of the Year, Tourism Promotion Agency (TPA) of the Year, Hospitality Management Team of the Year, Sustainable Tourism Investment of the Year, Best Initiative Facilitating SME Tourism Investment, and the Hotel Investment of the Year.

Kategori liyane yaiku Penasihat Investasi Pariwisata ing Taun iki, maskapai penerbangan bisnis taun iki, TI 2010 - Investasi Warisan taun iki, lan Investor Pariwisata ing Taun iki.

Africa Investor minangka perusahaan komunikasi investasi spesialis sing menehi saran marang pamrentah, organisasi internasional, lan bisnis babagan strategi komunikasi kanggo pasar modal lan investasi langsung asing ing Afrika.
Africa Investor nerbitake Africa Investor, majalah warta internasional terkemuka kanggo para pembuat keputusan investasi ing Afrika; njaga Indeks Investor 40 Investor ing Afrika; dadi tuan rumah KTT Seri Ai lan Penghargaan; lan KTT lan Penghargaan Proyek Infrastruktur Investor Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.