Airlines aviation Warta Breaking Irlandia News Mbangun maneh Pariwisata Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Ryanair ngarepake kapitunan 1 milyar euro

ryanair
ryanair

Ryanair ujar manawa antisipasi anggaran tahunan bakal ditutup nuduhake defisit 1 milyar euro.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Prakiraan maskapai kanggo taun saiki saiki ngati-ati banget.
  2. Ing antisipasi pertumbuhan lalu lintas penumpang, saiki mung stagnasi sing ngarep-arep.
  3. Varian COVID sing mengaruhi kabeh pangarep-arep taun 2021 dadi taun bali.

Sawise 35 taun kegiyatan positif, pandemi coronavirus ora nyegah sapa wae. Klompok Irlandia, Ryanair, ora kalebu lan ora weruh prospek sing apik kanggo dandan uga kanggo taun saiki.

Antarane Oktober lan Desember 2020 (kuartal finansial katelu), maskapai penerbangan Irlandia nyathet kerugian netes 306 yuta euro, dene ing periode sing padha taun 2019, bathi wis mencapai 88 yuta euro.

Penutupan anggaran taunan ing ramalan Ryanair bakal cedhak udakara siji milyar euro, kaya sing dikandhakake komunikasi saka operator kasebut.

Prakiraan taun 2021 ati-ati banget: Ryanair ngramal ambruk ing lalu lintas nganti Paskah sabanjure lan ngarep-arep bisa pulih ing musim panas. Akibate, target akhir taun finansial wis direvisi mudhun: saka 35 yuta penumpang nganti 30 yuta ing periode April 2020 - Maret 2021.

Ryanair nandhang sangsara - kaya kabeh industri lelungan - saka watesan pandemi lan lelungan sajrone meh taun 2020: bathi kuartal kaping telu mudhun 82% dadi 340 yuta euro kanggo udakara udakara 8.1 yuta penumpang sing nggawa: 78% kurang saka taun sadurunge.

Sadurunge pandemi, Ryanair ngramal rekor taun kanggo taun 2020 kanthi tujuan nggawa 155 yuta penumpang, posisi dadi klompok maskapai pertama ing Eropa lan ngluwihi Lufthansa.

Ing video sing diterbitake ing situs web resmi maskapai Irlandia, CEO klompok kasebut, Michael O'Leary, negesake manawa pangarep-arepe ditahan yaiku asil perbaikan akun ing kuartal kaping telu, pangarep-arep digawe muspra amarga kedadeyan kasebut Varian saka Afrika Selatan lan Inggris ing virus kasebut lan akeh watesan sing ditindakake sadurunge Natal karo negara-negara Eropa.

Ing 2021, Ryanair ngarep-arep nampa paling ora 24 pesawat Boeing 737 Max, ngetutake lampu ijo dening Uni Eropa kanggo bali pesawat kasebut.

Desember kepungkur, maskapai kasebut wis nambah pesenan awal menyang Boeing saka 75 pesawat dadi 210 kanthi tujuan tekan 200 yuta penumpang ing taun 2026.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - Khusus kanggo eTN